og

And og Rogn – Nytårsappetizer

af | 15. jan 2014 | Appetizer, Fjerkræ

Sprød andeskind med rogn

Den anden appetizer til nytårsaften 2013 var ristet andeskind med ørredrogn ovenpå. Begge dele matcher hinanden rigtig godt, pga. det lidt fede fra andeskindet og det salte fra rognen. Ørredrognen kan selvfølgelig skriftes ud med ægte kaviar.

Læs om: And, Rugbrød og Havtorn

Ingredienser:

  • Andeskind.
  • Ørredrogn.

Fremgangsmåde:

Fjern så meget af det overskydende fedt fra skindet, men pas på der ikke skæres hul i skindet. Bred skindende ud på en bageplade på bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir ovenpå, hvorpå der lægges en anden bageplade. Læg noget tungt ovenpå den øverste bageplade, så skindende kommes under pres. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 25 – 40 minutter. Tjek dem når der gået ca. 25 minutter. Husk, at de afgiver en del fedt, som sagtens kan gemmes.

Anretning:

Læg flere stykker andeskind på en tallerken, som drysses med havsalt. Kom en smule ørredrogn på hvert skind.

Sprødt andeskind

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!