ForsideOpskrifterBearnaise Sauce – Hjemmelavet

Kommentarer

Bearnaise Sauce – Hjemmelavet — 7 kommentarer

  1. Pingback: Kalvehøjreb med Bearnaice Sauce og Pommes Fondante | GASTROmad

  2. Der er nu ikke noget som en hjemmelavet bearnaise sauce – den er ikke godt for hjertet men humøret 🙂

    Så kan man bare nøjes med at lave den lidt sjældent – så er der noget at glæde sig til.
    Tak for tips til en skilt sauce – jeg piner ofte min med lige en anelse for meget smør så den næstes skiller – ja så er det rart at kunne redde det hele – for smør er ikke billigt

    /Erland

    • Du har så fuldstændig ret, at den er god for humøret. Som du selv har skrevet på din egen blog kan man droppe smørret på brødet.
      Tippet er næsten guld værd i smør :-).

  3. Pingback: Rødfisk på safran risotto | GASTROmad

  4. Pingback: Beouf Stroganoff | GASTROmad

  5. Pingback: Boeuf Bourguignon | GASTROmad

  6. Pingback: Grillede krokodillehaler |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen