ForsideFjerkræFasan på fire måde

Kommentarer

Fasan på fire måde — 5 kommentarer

  1. Hej Søren! Denne ret ser vildt god ud, dog vil jeg lige høre om det er en forret eller en hovedret? Og hvad med den Foie Gras som du nævner i ingredienslisten, hvor bliver den brugt i retten?

    • Hejsa
      Tak skal du have. Jeg vil kalde det en lille hovedret, hvis det ikke er sådan, at du vil supplerer den op med ekstra tilbehør. Foie grasen skal smøres på bryststykket, som er beskrevet under bryststykket. For en sikkerheds skyld vil jeg tage kernetemperaturen på bryststykket, som bør ligge på ca. 65 grader.
      Bedste hilsner
      Søren

      • Mange tak for hurtigt svar Søren! Nu når du siger det, kan jeg sagtens se det – jeg må bare lære at åbne mine øjne op 😉 men ærgeligt, at det er en hovedret, da det var en forret jeg søgte. Jeg tror, at jeg prøver med din vitello tonnato i stedet for så, bare hvor stegen er sous vide tilberedt!

      • Hej Søren, man tak for hurtigt svar.
        Jeg kan da sagtens se det, nu når du siger det – måske jeg bare skal lære, at åbne mine øjne på næste gang 😉 men ærgerligt, at det er en hovedret, nu når det var en forret jeg søgte. Derfor må det så blive din vitello tonnato, som skal prøves, bare hvor kødet er sous vide tilberedt.

        • Det er helt okay.
          Du kan evt. tilpasse den, så det bliver en forret. Det jeg ville gøre er, at udelade patéen. Så har du et lille lår, bryst, skind, porre og spidskål. De fasaner jeg har købt er nu ikke ret store, og en halv eller lidt under svare næsten til en forret.
          Ellers kan jeg anbefale vitello tonnato the sous vide way :-).

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen