ForsideFisk og SkaldyrFiskefond

Kommentarer

Fiskefond — 9 kommentarer

  1. Pingback: Dampet torsk på savoykål | GASTROmad

  2. Pingback: Paella - Seafood | GASTROmad

  3. Er I sikre på at det må koge (simre) i 30 min? Mener at fiskeben udløser noget “lim” og at det hele kan komme til at smage bittert og efterfølgende ikke særlig rart.

    • Jeg er meget sikker, da jeg har lavet fiskefond rigtig mange gange og altid har noget i fryseren. Hvis du tjekker diverse kogebøger beskriver de det samme.
      Smagen er helt ok :-).
      /Søren

  4. Pingback: Fiskelasagne |

  5. Pingback: Skaldyrs Chowder Suppe |

  6. Pingback: Paella - Seafood |

  7. Pingback: Havkat med bronzefennikel og sauce nage |

  8. Pingback: Dampet torsk på savoykål |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen