ForsideFisk og SkaldyrHummer, Kammusling, Havtorn og Kålrabi Kvartet

Kommentarer

Hummer, Kammusling, Havtorn og Kålrabi Kvartet — 8 kommentarer

  1. En af mine yndlingsråvarer – hummer… Smukt sammensat og uden tvivl om med maksimal fokus på hummerkødets søde smag.

    Virkelig en flot ret du har lavet der! 🙂

  2. Lige over og Takker :-).
    Ja, hvorfor de skyhøje priser, især på hummer. Den jeg brugte til retten var dog fra Netto og stendød, men smagte ok. Min lokale fiskeforretning havde levende hummer til salg op mod nytår, 260 pr. ½ kg. :-(, hvilket jeg blev for nærig til.
    /Søren

    • Jeg kan anbefale dig at købe frosne rå hummerhaler(fra Maine) i Irma – det er det bedste frosne hummer jeg har kunne finde. Ca. 125kr for 2 haler.
      De er super gode hvis man piller halerne som de er, og steger dem til de er ligenetop lune i centrum.

      Ulempen er at man ikke har så mange skaller til fond/suppe osv. + at man selvfølgelig heller ikke har kløerne(men det er mindre interessant kød efter min mening)

      • Tak for tippet. Prisen er ok. Irma findes desværre ikke i Esbjerg, hvilket er en skam, da de har flere interessante produkter. Måske har nogle af fiskebutikkerne noget lignende.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen