• Aftensgrød

  • Andebryst Sous Vide

  • Asian Inspiration – Stir Fry

  • Asiatisk andebryst og bulgur salat

  • Asiatisk Hokkaidosuppe

  • Asiatisk marineret laks

  • Æggekage med cherrytomater

  • Bagt Torsk i Kaal

  • Bakskuld

  • Ball Tip

  • Baltimore Crab Cakes

  • Beef Wellington

  • Blomskålssuppe med kammusling

  • Boeuf Bourguignon

  • Boeuf Stroganoff

  • Boller i Karry

  • Braiserede Svinekæber

  • Braiseret Oksebov med peberrodssovs

  • Brisket

  • Butter Chicken – Murgh Makhani

  • Cannelloni med Laks

  • Carbonara med tang spelt spaghetti

  • Chili Con Carne

  • Confit de Canard

  • Coq au Vin en fransk klassiker

  • Côte de Boeuf

  • Dampet pighvar

  • Dampet rødspætte i hvidvin

  • Dampet torsk med grønt

  • Dampet torsk på savoykål

  • Daube

  • Duck Ramen

  • Engelsk peberbøf

  • Farserede grøntsager

  • Fasan på fire måde

  • Fish Pie

  • Fiskefrikadeller

  • Fiskelasagne med kål

  • Fransk Løgsuppe

  • Frikadeller

  • Fyldt Hokkaido Græskar

  • Fyldt svinemørbrad af ramsløg og ost

  • Gastromad på TV – Lammekølle med rodfrugtemos

  • Gastromad på TV – Moules Frites

  • Gastromad på TV – Pasta med skaldyr

  • Gastromad på TV – Risotto og koteletter

  • Gastromad på TV – Stegt rødspætte med beurre blanc sauce

  • Glaseret kylling

  • Gratinerede og dybstegte østers med Havkat

  • Græskar med kyllingefyld

  • Grillede Blæksprutte og Kæmperejer med Okra.

  • Grillet kalvelever

  • Grillet krokodille hale

  • Grillet Kuller med urter

  • Grillet kulmule med hvide asparges

  • Gris med skaft

  • Grønkålssuppe, fra mormors gryder.

  • Grydestegte duer med perleotto og kantareller

  • Hanger Burger

  • Havkat med bronzefennikel og sauce nage

  • HO KRO – Kokke Kursus Hovedret og Dessert

  • Hokkaidosuppe

  • Højreb fra herreford ungkvæg – Nytår 2013

  • Hørøget Lammekrone og ærtecreme

  • Ideer til Påskebordet

  • Italienske kødboller i tomatsauce

  • Jack Daniel’s BBQ Entrecotes med zucchini salat

  • Julegås på Grillen

  • Julens Mad

  • Julens Opskrifter – Guide og inspiration

  • Kåldolmer med lammekød

  • Kalvefilet med østershatte og sellerimos

  • Kalvehjerte Gryde

  • Kalvekæber med Ærteravioli og Stærk Skum

  • Kanin i sennep

  • Khade Masale Ka Gosht – lam og hele krydderier

  • Krogmodnet Ribeye & Ølsauce

  • Kuller med hjemmerørt remoulade

  • Kulmule i savoykål

  • Kulmule med et tæppe af Dildpesto

  • Kylling med oliven – Pollo alle olive

  • Kyllingebryst Sous Vide

  • Laks Sous Vide

  • Lammebov med ramsløg

  • Lammeculotte i safran

  • Lammeculotte med jordbær

  • Lammeculotte på Kålrabimos

  • Lammekrone med årstidens grøntsager

  • Lammenakke

  • Lammetagine med Ras el Hanout

  • Langtidsstegt kalveculotte med hokkaido creme

  • Langtidsstegt Kalvecuvette

  • Langtidsstegt Lammekølle

  • Limone Rødtunge på Sort Pasta og Ansjossauce

  • Løgismose gourmet kylling

  • Madras Curry

  • Marineret laks på pasta

  • Mortens Andebryster med Butternutblåbær puré

  • Moules Marinières

  • Muslingesuppe

  • Nyretap på kålrabi

  • Nyretapper

  • Nyretapper og morkelsauce

  • Nytårs Menu 2016

  • Nytårsmenuen 2014

  • Okseculotte sous vide

  • Oksefilet med Gorgonzola Sauce

  • Oksegryde i det fri

  • Oksehalesuppe

  • Oksetværreb Sous Vide

  • Osso Buco

  • Ovndampet torsk med spidskål

  • Ovnstegte poussiner med rosmarin sauce

  • Ølbraiserede Lammenakker

  • Øldampede Blåmuslinger

  • Pasta alle Vongole

  • Pighvar med ærtecreme af havtorn

  • Pollo Sorpresa

  • Porchetta af lam

  • Porresuppe

  • Pulled Pork – BBQ

  • Pulled Pork Dog – Bloggers Challenge

  • Ramsløg marinerede lammeculotter

  • Ribbensteg

  • Ribeye med Foie Gras

  • Rigtig godt nytår til alle

  • Risotto

  • Roastbeef – På grillen

  • Rom Kylling

  • Rosmarin Kylling

  • Rødfisk på safran risotto

  • Rødkål – Alternativ

  • Røgede Svinekæber

  • Røget multe på porre

  • Shepherd´s Pie

  • Skaldyrs Chowder

  • Små kødboller svøbt i citronblad

  • Sommer Gryde

  • Souvlaki

  • Spansk inspireret kulmule på spidskål, med kammusling, chorizo og beder.

  • Spansk Tortilla

  • Spareribs på grillen

  • Spidsbryst marineret i kaffe

  • Steak af kalvehøjreb

  • Stegt And

  • Stegt flæsk med persille sauce

  • Stegt rødtunge med kapers smørsauce og asparges

  • Stifado

  • Svinekotelet med æbler og løg

  • ThaiRuller

  • Tigerrejer i sennepssauce af grappa

  • Tomatsuppe

  • Tour de France 2013

  • Tournedos i Spanske Klæder

  • Variation af kylling ratatouille

  • Weber Pizza – Fra egen Take Away

  • Wienerschnitzel