ForsideHovedretterBraiserede Svinekæber

Kommentarer

Braiserede Svinekæber — 10 kommentarer

  1. Det ser jo herligt ud!
    Og det er egentlig underligt, at ikke flere forsøger sig med denne fortrindelige spise. På restauranterne, vil jeg sige, har de sat prisen i sky. Men det er på egen hånd stadig et billigt og lækkert kød at braissere. Vi vil forsøge med øl. Tak:)

  2. Du har fuldstændig ret i, at det er underligt, at ikke flere hopper ud i kæber, da det er billigt og nemt. Især som en fortrindelig gæstemiddag.
    Smager skønt med øl.
    Forresten en spændende blog i selv har kørende.
    /Søren

  3. Det ser godt nok lækkert ud 🙂
    Svinekæber er bare vanvittigt godt…

    Jeg har erfaret, at det generelt er væsentligt sværere at finde en øl der egner sig godt til mad, netop pga. bitterheden (som til en hvis grad er i stortset alle øl).
    Og som du også gør, så brug også noget fond, ellers ender øllet med at blive for gennemtrængende.
    Nogle øl som jeg har gode erfaringer med at braisere i er:
    Fuller’s London Porter, Ale No. 16, Indslev Sort Hvede og Indslev Speltbock.

  4. Hej Martin
    Noteret med de øl du skriver, jeg kender dem alle fire og holder meget af øl fra Indslev. Fuller´s havde jeg ikke medregnet, som braisering egnet.
    Og tak for indlæget.
    /Søren

  5. Åhh jamen mange tak:) og vi holder også stærkt øje med din haha. Ganske flot synes vi!
    Vi kommer desværre ikke så meget i køkkenet, som vi burde. Vi betaler andre for det, lige for tiden, blandet med en ordentlig gang dekadence!

    På gensyn
    Stine

  6. Pingback: Boeuf Daube | GASTROmad

  7. Pingback: Svinemørbrad i Soya Marinade | GASTROmad

  8. Pingback: Svinemørbrad i Soya Marinade |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen