For nyligt fortalte en kollega mig om en opskrift på melonsalat, som jeg ikke kendte til eller havde hørt om. Tanken om en salat, hvor melon er omdrejningspunktet tiltalte mig, især her om sommeren. Melon salaten tilberedte jeg til Skt. Hans, hvor det var thumbs up fra gæsterne. Den er rigtig dejlig let, og passer rigtig godt til sommerens grill retter.
Den søde smag fra melonen kombineret med den salte feta passer forrygende godt sammen. Jeg har i denne opskrift brugt en frøskindsmelon, der i smag og sødme minder lidt om en cantaloupe melon. Du kan bruge den form for melon du holder mest af, eller tænker passer bedst til dine gæster.
Læs også om: Rosenkålsalat
Melonsalat
Ingredienser
- 1 melon efter smag og behag
- 50 g feta ost
- 2 rødløg
- 1 håndfuld frisk koriander
Sådan gør du
- Befri melonen for skrallen og skær den i tern af ca. 2 x 2 cm.
- Korianderen skylles og 2/3 hakkes groft.
- Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint.
- Bland det hele sammen og drys til resten af de hele koriander blade over salaten.
Noter
Vupti, så har du en salat der tager kegler.
0 kommentarer