og

Melonsalat

af | 30. jun 2015 | Opskrifter, Salater, Tilbehør

Melonsalat

For nyligt fortalte en kollega mig om en opskrift på melonsalat, som jeg ikke kendte til eller havde hørt om. Tanken om en salat, hvor melon er omdrejningspunktet tiltalte mig, især her om sommeren. Melon salaten tilberedte jeg til Skt. Hans, hvor det var thumbs up fra gæsterne. Den er rigtig dejlig let, og passer rigtig godt til sommerens grill retter.

Den søde smag fra melonen kombineret med den salte feta passer forrygende godt sammen. Jeg har i denne opskrift brugt en frøskindsmelon, der i smag og sødme minder lidt om en cantaloupe melon. Du kan bruge den form for melon du holder mest af, eller tænker passer bedst til dine gæster.

Læs også om: Rosenkålsalat

Melonsalat

Den søde smag fra melonen kombineret med den salte feta passer forrygende godt sammen som en salat.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Tilbehør, Salat, Grøntsager, Hovedret, Opskrift
Køkken: Middelhavskøkkenet
Forb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 1 melon efter smag og behag
  • 50 g feta ost
  • 2 rødløg
  • 1 håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

  • Befri melonen for skrallen og skær den i tern af ca. 2 x 2 cm.
  • Korianderen skylles og 2/3 hakkes groft.
  • Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint.
  • Bland det hele sammen og drys til resten af de hele koriander blade over salaten.

Noter

Melonsalaten kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Vupti, så har du en salat der tager kegler.

Opskrift på melonsalat

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!