og

Nytårsretter 2013

af | 7. jan 2014 | Opskrifter

Jeg har vist ligget lidt på den lade side siden nytårs aften og er kommet sent i gang med, at skrive om de retter jeg lavede til nytåret. Nu er jeg kommet i gang, og vil over den næste tid poste om de fire appetizere og hovedret jeg lavede nytårsaften 2013.

Inspiraton til nytårs maden

Appetizerne var:

  1. Jordskokke shots med havtorn.
  2. And og rogn.
  3. Anderilette, rugbrød og havtorn.
  4. Røget kammusling og peberrod.

Hovedretten var:

Langtidsstegt ungkvæg Højreb af Herreford med kantarelsauce. Dertil ragoutkugler med Pommes Anna,  glaserede mini gulerødder og pastinakker med jord, røget jordskokkepuré og syltede løg.

De øvrige retter som var krabbekød og avocado, og æblemos og vaniljecreme var lavet af de to andre par.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!