Nu igen en Blog om mad og er der ikke nok af dem, kan nogen sidde og tænke? Jeg hedder Søren og er bosiddende i det vestjyske med min familie. 

Grunden til, jeg i 2011 startede en blog om mad og gastronomi skyldtes, at lave mad er der, hvor jeg kobler fra, får ny energi, henter inspiration til glæde for mig selv, min familie og venner. Den stemning jeg oplever i et køkken er svær, at beskrive med skrevne ord. Jeg kan stadig erindre duftene fra mine bedstemødres køkkener og smagen af deres mad. Dette har givet mig inspiration til, at fortsætte med at være nysgerrig med nye retter og smagsoplevelser. Da jeg var barn var lørdag den helt store kulinariske aften. Der blev altid serveret en forret, f.eks. snegle i hvidløgssmør og anderledes hovedretter end mine jævnaldrene kammerater fik. Jeg var altid nysgerrig for, at smage nye retter som f.eks. snegle, frølår, marv når der blev kogt Osso Bucco. Ind i mellem til mine forældres fortrydelse, da de nu skulle dele disse retter med mig. Jeg tænker, at den nysgerrig for mad jeg er opvokset med og havde som barn har fulgt mig i voksenlivet.

I dag bruger jeg meget tid på gastronomi. Når vi f.eks. skal have venner eller gæster til spisning starter jeg ofte med, at forberede menuen et par uger i forvejen. Jeg ønsker, at de får en kulinarisk oplevelse med hjem samt jeg kan afprøve nye metoder og retter. Min inspiration til egne opskrifter kommer fra råvarerne, nye og gamle kogebøger, restaurant besøg, magasiner og nettet. Den interesse ønsker jeg, at dele med andre interesserede.

Jeg er med tiden begyndt, at bruge og indsamle råvarer jeg finder i nærområdet. Det kan f.eks. være østers, salturt, ramsløg, blåmuslinger, havtorn, strandsennep og meget andet.

I det daglige arbejder jeg som konsulent og coach i en større jysk kommune og har desuden mit eget konsulent firma, som tilbyder stresshåndtering, coaching af medarbejdere og ledere i virksomheder,  coaching af privatpersoner, teamcoaching m.m..

 


 

Udover at skrive indlægs til min blog har jeg og har haft følgende opgaver med relation til mad:

Andrupvin.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf for Danmarks tredje største vinhandel siden februar 2017.

Fiskeavisen.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf siden december 2016.

• Tilberedning af 2 retter for publikum på International Food Contest i Herning november 2016 for Mejeriforeningen.

• Deltager i KokketræfCafé Teket i Esbjerg. Kokketræffet bestod af jeg og tre kokke der havde tilberedt en 8 retters menu plus appetizers. Dertil serveret vine fra Laudrup Vine.

Tulip Slow cooked Bloggers Challenge: Udvikling af opskrift og efterfølgende video.

• Teambuilding Mad event for Esbjerg Erhvervsforberedende Erhvervsskole: 22 medarbejdere skulle i løbet af en   eftermiddag og aften lave 15 forskellige retter.

• SuperBrugsens Mig og Min Mad: Udvikling af 13 opskrifter. 4 dages filmoptagelse i mit eget hjem.

Ost og Ko: Vinder af december 2015 opskrift.

• Mad med Røg, Kogebog: Udgivet maj 2015, Turbineforlaget. 95% af opskrifterne og tilhørende fotos er udviklet og taget af mig.

Varde Ådal Lam: Udvikling af opskrifter, foodstyling og fotos til deres hjemmeside.

• Fiskeavisen: Fast opskrift skribent, foodstylist og fotograf i perioden 05.2014 – 12.2015.

Smoke It All: Afprøvning af deres røgprodukter. Udvikling af nye opskrifter samt foodstyling, fotos og redigering af disse.

 


 

Jeg har desuden anmeldt flere forskellige produkter og bøger på Gastromad.

Har du spørgsmål til opskrifterne eller andet er du altid velkommen til at skrive en kommentar eller sende mig en mail på: s.s.willadsen”snabela”gmail.com

Såfremt du ønsker, at bruge en af mine opskrifter eller billeder vil jeg gerne du forinden kontakter mig. Dette skyldes, at jeg bruger tid på, at udvikle, lave maden, tage billeder, skrive osv..

Har du eller dit firma interesse i annoncering på min blog eller ønsker afprøvning af produkter eller kogebøger er I altid velkommen til, at kontakte mig.

God fornøjelse med bloggen.

/Søren

Mig


Kommentarer

Om GASTROmad — 6 kommentarer

 1. Hej,

  Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://gastromad.dk/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,

  Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

 2. Hej Søren & Co.

  Tak for en hyggelig eftermiddag.
  Håber du kom godt hjem.
  Det er da en rigtig fin hjemmeside du har fået op at stå.
  Den kan da godt give inspiration til gastronomiske udfoldelser.
  Knus til dig og Nina
  fra Lis og Knud
  Lodsvej 14 – 6720 Fanø

 3. Hej Søren.
  Det er en imponerende madblog.Tak fordi du efterlod dit kort her hos mig.Da jeg lever vegetarisk,dog spiser jeg fisk,er der rigtig mange gode ideer til gæstemenuer.Den der røgpistol.Afgiver den røgsmag nok til retterne? hilsen Connie

  • Hej Connie
   Tak for rosen og godt, at læse du kan bruge nogen af opskrifterne. Vi taler stadig om din meget flotte udstilling.
   Røgpistolen afgiver en anelse røgsmag. På den tyske hjemmeside http://www.mcc-shop.com/ kan du finde flere typer røgpistoler. Såfremt du ønsker mere røg, eller rygning af fisk kan du købe en lille transportabel røgovn i ex. Jagtbutikker.
   Mange hilsner
   Søren

 4. Hej Søren,

  Håber alt er vel hos Jer. Jeg skriver til Dig, da vi snart skal afholde Filsø Fødevarefestival igen. Måske Du vil på min mailingliste med info, pressemeddelselser mv. omkring vores events? Vi afholder ligeledes Bramstrup Fødevarefestival 24. – 25. maj på Bramstrup Gods, Fyn. Du kan læse mere om vores kommende fødevarefestivaler på http://www.foedevarefestival.dk. Du kan også skrive til mig på jk@frontlife.dk eller ringe på 23292622.

  Fortsat god dag!

  /Jimi

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen