ForsideOpskrifterPesto Tid, især den hjemmelavede af Basilikum

Kommentarer

Pesto Tid, især den hjemmelavede af Basilikum — 15 kommentarer

    • Hej Anders
      Fuldstændig rigtigt, at brændte pinjekerner kan få en rigtig dårlig smag. Jeg har lavet portioner uden at riste dem. Jeg ødelagde for 3 år siden ½ liter pesto, da jeg ikke var over pinjekernerne.
      Da jeg lavede denne portion lavede jeg samtidig en gang løvstikkepesto, men med hasselnødder.

  1. Pingback: Bruschetta og Pesto | GASTROmad

  2. Pingback: Sandwich af and | GASTROmad

  3. Pingback: Anmeldelse af Bosch MMB2000 Blender | GASTROmad

  4. Pingback: Salturt | GASTROmad

  5. Pingback: Opskrift Kylling med oliven - Pollo alle olive |

  6. Pingback: Salturt |

  7. Pingback: Marineret laks og pasta en fantastisk ret |

  8. Hej.
    Når jeg laver basilikum pesto så bliver det meget hurtigt mørkt /sort. Først bare i overfladen men efterhånden er det hele pestoen der bliver mørk. Hvordan opbevarer jeg det så det stadig ser friskt ud ?

    • Hej
      Jeg kan forklare hvordan jeg opbevarer det, hvilket er i køleskabet.
      Jeg kommer pestoen i gamle sennepsglas med låg, som først er skoldet og skyllet i atamon. Inden jeg kommer låg på glasset sørger jeg altid for, at hælde ca. 1 cm. olivenolie over selve pestoen, da det hjælper på konserveringen.
      Jeg ved ikke om du har gjort det samme, men muligvis kan det skyldes, at pestoen får ilt?
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej
      Du kan godt bruge hasselnødder. Dog giver de en lidt anden konsistens og smag, men har jeg har i løvstikkepesto blandet hasselnødder og mandler. Sørg for, at komme dem i lidt af gangen.
      God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen