ForsideBBQ/GrillPulled Pork – BBQ

Kommentarer

Pulled Pork – BBQ — 5 kommentarer

  1. Absolut en af de bedste måder at få svinekød på – sådan en gang trukket gris går man ikke fejl af 🙂
    Hvor mange gange tilfører du nyt kul undervejs?

    • Helt enig :-).
      Jeg tror jeg denne gang tilførte ekstra kul af 4 – 5 gange. En af gangene måtte jeg opstarte ekstra kul, da jeg var lidt sendt ud og tjekke.
      Man kan også som Gastromand.dk beskriver ligge kullene i en cirkel langs kanten, hvor de overlapper hinanden og starte en af dem.
      /Søren

  2. Det er nogen flotte billeder og det ser også ud til at smagen er der.

    Når nu du har gjort alt arbejdet er det synd at du ikke får det fulde udbytte. Det er en fejl når du skriver at kernetemperaturen ikke må komme over 75 grader. Det der netop gør pulled pork til noget helt fantastisk er at temperaturen langsomt stiger til ca 75 grader, her vil den så ligge konstant i flere timer mens fedt og bindevæv nedbrydes. Amerikanerne kalder dette “The Stall”. Når først alt det kedelige er nedbrudt begynder temperaturen at kravle opad igen. Du tager så stegen af ved 95 grader og lader den ligge i mindst en halv time inden du trækker den.

    Jeg tror du er næsten i mål, du er bare kommet til at tage den lidt for tidligt.

    • Takker, og for bemærkningen :-).
      Du har fuldstændig ret, at kødet til sidst skal stige til omkring 93 – 95 grader. Man kan pakke det ind i wrap, og efterfølgende ligge det tilbage på grillen, hvor temperaturen stiger til 95 grader.
      /Søren

  3. Pingback: Bbq sauce perfekt til grillen |

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen