ForsideHovedretterStifado

Kommentarer

Stifado — 8 kommentarer

  1. Det er en fantastisk ret, og du har virkelig taget de skønneste billeder af den – særdeles imponerende, når nu simremad sjældent er særlig fotogen 🙂

    • Hej
      Edamamesalaten laves på følgende måde:
      Ingredienser:
      1 pose edamame bønner
      Cocktail tomater
      1 – 2 rødløg i tern
      Fetaost ca.1/3 blok
      Olivenolie
      Saften fra 1/4 – ½ citron
      evt. krydderurter som oregaon
      Salt og peber

      Tø edamame bønnerne op. Skær tomaterne i halve eller kvarte. Skær fetaosten i små tern. Bland det hele sammen og drys med olivenolie og evt. krydderurter. Smag til med citronsaft og salt og peber.

      Bedste hilsner
      Søren

  2. Jeg har som formået at lave den her 2 gange (til 4, og til 18 personer), begge med stor succes. Sikke en fantastisk opskrift, som roligt kan fordobles, tredobles etc.
    Nem og lave selv for en 21-årig studerende.

  3. Hej Søren. Vi var på Cypern i sommer , og smagte Stifado dér ! Vi var meget begejstrede for smagen ! Da vi var vel hjemme igen , googlede jeg retten , og fandt din opskrift ! Tusind tak ,- en fornøjelse ,- din udgave er klart bedre (fantastisk) end udgaven fra restaurant på Cypern ! Tak for en dejlig hjemmeside ! 😉 De bedste hilsner fra Mads Thorbjørn ! 😉

    • Hej Mads Thorbjørn
      Tusinde tak for rosen, hvilket jeg bliver helt stolt af at læse.
      Super skønt, at min er bedre end den i har smagt på Cypern, og du kan lide min side. Jeg håber du vil fortsætte med, at følge den.
      Bedste jule og nytårs hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen