og

Filsø Fødevarefestival i pinsen

af | 7. jun 2014 | Anmeldelser, Oplevelser - Rejser, Opskrifter

Igen i år i Pinsen søndag d. 8 og lørdag d. 9 juni er der Fødevarefestival ved Filsø, Henne ved Vestkysten. Festivalen har fået et ordentlig boost af mange nye og spændende udstillere siden de første gang åbnede dørene i 2013.

Filsoefoedevarefestival

Allerede sidste år i 2013 oplevede jeg festivalen som utrolig hyggelig, med mange interessante udstillere fra både lokalområdet og andre dele af Danmark. I år er listen af udstillere blevet større, men der tilmed kommet flere med fra lokalområdet. Det tænker jeg er positivt, da Vadehavsområdet har mange spændende produkter, at byde på. Du kan her læse om sidste års Filsø Fødevarefestival.

Du kan læse mere om alle udstillerne på Foedevarefestival.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!