Jeg har samlet en række af lækre og skønne forårsretter som passer utrolig godt i forårs månederne. Foråret er synonym med flere af forårets råvarer der pibler frem, som tykke hvide asparges, grønne og sprøde ramsløg, stenbiderrognen og torskerognen, helt friske rabarber og smagfulde lam.

Alt sammen skønne råvarer vi ofte sukker efter når vinteren er ved at være ovre.

I foråret har vi flere traditionsrige helligdage, hvor vi mødes i familierne til eksempelvis påskefrokosten med den klassiske lammekølle, St. Bededag hvor varme hveder serveres, Kr. Himmelfartsdag og Pinsen, hvor der igen er mulighed for familiefrokoster og familiemiddage.

Samtidig er det årstiden hvor de mere lette retter kommer på bordet fremfor de tunge vintergryderetter. Smagen ændrer sig ligeledes i foråret og jeg ser personligt altid frem til denne lyse årstid, og skal som regel på udkig efter nye og spændende forårsopskrifter.

 

Lammekrone med CrustLammekrone med CrustLangtidsstegt Lammekølle
RejesalatRejecocktail Asparges med pocheret æg
KartoffelsalatPorretærteHvide Asparges med Æg og Rejer
Hvide Asparges med brunet smørHummer på Asparges RisottoAsparges Sauce Mousseline
 RamsløgssmørRamsløgspesto
 RabarberCrumble
Rabarbersaft
RabarberMuffins
Rabarber Bramble Gin
Hjemmelavet HønsesalatRullepølseGrillet Kanin