Giveaway – Grillbogen Mad med Røg

af | 14. maj 2015 | Anmeldelser

 

Nu da mit navn står på coveret af en kogebog eller nærmere bestemt en grill- og røgbog, hvor jeg har stået for opskrifter og tilhørende fotos er det selvfølgelig på sin plads, at forære to af bøgerne væk til to af jer.

Mad med røgDet eneste du skal gøre er, at skrive en kommentar i feltet nedenunder, hvornår du griller og/eller røger? Du kan skrive en kommentar indtil fredag d. 22 maj 2015 kl. 23:00. Udover konkurrencen vil jeg blive rigtig glad, hvis du samtidig vil Synes Godt Om, Gastromad Facebookprofil.

Lørdag d. 23 maj 2015 trækker jeg to vindere vha. Random.org, hvorefter de samme dag offentliggøres på Gastromad.dk og https://www.facebook.com/Gastromad.Jeg kontakter desuden begge vindere personligt pr. mail for adresser, hvorefter bøgerne afsendes.

Madmedrøg

For, at deltage skal du være bosiddende i Danmark og skrive en gyldig mail adresse samt dit navn. Ved deltagelse i giveaway konkurrencen accepterer du hermed, at dit fornavn offentliggøres på Gastromad.dk og https://www.facebook.com/Gastromad.

Sponsoreret indlæg.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

16 Kommentarer

  1. Ole

    Hej,

    Vi griller 5-6 gange om ugen når det er sommer, og med røg bliver det først når jeg har “mad ned røg” vi har endnu ikke prøvet med røg.

    Svar
  2. Låvise

    Spændende bog 🙂

    Vi griller rigtig meget henover sommeren. Om vinteren bliver det aldrig rigtig til noget, desværre.
    Vi har faktisk for nyligt købt en røgboks til gasgrillen, den er endnu ikk afprøvet 😀

    Svar
  3. Mette fys Møller

    Hej Søren.
    Vi griller fordi meget mad bare smager meget bedre når det har været på grillen – det med eller uden røg??
    Den bog skal min kæreste ha’ så han kan overraske endnu mere i udekøkkenet og så kan han jo passende få den til fars dag?

    Svar
  4. Lisbeth Seierøe Mortensen

    Hej Søren. Jeg har købt økologiske ørreder og lært at filettere dem, kun fordi jeg vil røge dem på min lille bordgrill. Åh jeg ville rigtig gerne lære det rigtigt efter din fantastiske bog. Så tør jeg også tage det sidste skridt og røge.
    Bogen ser virkelig velegnet ud.

    Svar
  5. Anna Larsen

    Hej
    Her i huset bliver der grillet ganske meget. Vi griller hele året rundet, men selvfølgelig mest om sommeren. Det er også dagligmad som frikadeller der steges på grillen. Her røges også jævnligt
    så som bacon, mørbrad, laks, kartofler og større stykker kød.
    Jeg kunne bestemt godt tænke mig at vinde bogen, og få nye ideer.

    Svar
  6. Jens Jørgensen

    Grillen (Weber EP-320) er hverdagsbrug hos – selvfølgelig er det nemmere og sjovere om sommeren, men den er fremme uanset vejeret eller årstiden.

    Efterhånden er det kun pølser der ikke anvendes røg til. Seneste succes var en langsomt grillet øko. okse filet og din opskrift på paella – med et par modifikationer. Når der kommer gæster så tages Smokey Mountain i brug. Her er det fortrinsvis pulled pork og spare ribs der røges.

    Tak for et godt site med massere af inspiration 🙂

    Svar
  7. Ann

    Fra marts-oktober griller vi 4-5 gange pr uge og resten af året indimellem. Jeg har endnu ikke prøvet røg på grillen, men jeg er nysgerrig og det skal snart prøves.
    Tillykke med bogen 🙂

    Svar
  8. Maria Suh

    Jeg er da så meget med her.

    Svar
  9. Benjamin Larsen

    Hej vi griller alt det vi kan hen over sommeren. Jul og nytår er der også altid gang i grillen til enten and eller flæskesteg..

    Go griller til alle

    Svar
  10. Rico hasenkam

    Griller så ofte jeg kan. Senest idag i regnvejr. Er dog ikke kommet igang med røgning endnu, men dette vil da være en oplagt mulighed.

    Svar
  11. Mille Rasmussen

    Jeg griller rigtig meget hele året! Har prøvet at lave mad med røg et par gange: oksemørbrad, pulled pork, røget nydannede makreller….. Elsker det og vil meget gerne prøve mere?

    Svar
  12. Jacob Dam

    Vores nykøbte ejendom har 2 røgovne. Der er desuden en opbygget stenovn ovn samme sted.
    Dette fantastiske udekøkken vil jeg bruge jævnt hele året.
    Med bogen “Mad med røg” vil jeg kunne udnytte ovnene optimalt!

    Svar
  13. Lasse Rasmussen

    Fik en røgpistol i julegave – den er endnu ikke for alvor taget i brug, så det ville være fedt med en bog fyldt med inspiration. Særligt nu hvor sommeren venter forude.

    Svar
  14. Lene

    Hej Søren:)
    Vi griller både i regn og blæst herhjemme, men hvis jeg vinder et eksemplar, skal den foræres til min far, som er grillmester i familien:)

    Svar
  15. Line Lank Andersen

    det kunne da være den perfekte farsdagsgave til min far som elsker grill og røg! Krydser fingre! 🙂

    Svar
  16. Sidsel la ross

    Ja tak jeg skal vist lære det for manden arbejder så langt væk at jeg er tvunget til det hvis jeg gil have lækker grillmad 😉

    Svar

Læg et svar til Jacob Dam Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat i Esbjerg ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.