ForsideHovedretterIbérico Presa

Kommentarer

Ibérico Presa — 6 kommentarer

 1. Hold da op hvor ser det lækkert ud. Jeg var heldig at købe Ibérico Presa , nakke og kæber på bud i sidste måned. Denne ret skal prøves. Tak.

 2. ser rigtigt lækkert ud og har tænke mig at lave denne opskrift i vores madklub men du skriver til 2 i den jeg syntes det lyder af lidt meget til 2 personer eller er den god nok ?

  • Hej Bo
   Lyder som en rigtig god ide, at lave.
   De gange jeg har købt en enkelt Iberico Presa er de ikke særlig store. Ofte kan du få dem i pakker fra 500 – 1000 g, hvor der ligger 2 – 4 stk. i.
   Bedste hilsner
   Søren

 3. hej Søren tak for hurtigt svar, jeg tænke bare på tilbehør vi er 16 så skal det ganges med 7 dvs. til Polenta skal der bruges 3,5 liter mælk men den er nok god nok bare da jeg regnede om jeg syntes det lød af mege

  • Hej Bo
   Så er jeg med. Jeg tænker, at mængden af polenta kan passe til 3 personer, da det mætter meget. Til fire – fem personer ganger du det op med 2 osv. Nemmest er at du selv ganger op, da regnemaskinen i opskriften ikke altid ganger korrekt op.
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>