Fisk og Skaldyr8 opskrifter med stenbiderrognAsiatisk marineret laksAsparges med pocheret æggeblommeAsparges og rejerAsparges, Bakskuld, Sauce MousselineÆrtesuppe med HavkatBagt Torsk i KaalBakskuldBakskuld i rødtungeBaltimore Crab CakesBladselleri, rygeost & stenbiderrognBrandade med torskBrændte løgblade og rognCannelloni med LaksCeviche, stenbiderrogn og avocadoCremet BakskuldsuppeDampet pighvarDampet rødspætte i hvidvinDampet torsk med grøntDampet torsk på aspargesDampet torsk på savoykålDampet torsk på smørsauterede jordskokkerFiletering af pighvarFish PieFiskeBurgerFiskefrikadellerFiskelasagne med kålFriterede østersGastromad på TV – Moules FritesGastromad på TV – Pasta med skaldyrGastromad på TV – Stegt rødspætte med beurre blanc sauceGin og ØstersGratinerede og dybstegte østers med HavkatGratinerede spinat østersGrillet DoradeGrillet fiskespydGrillet Havkat med parmaskineGrillet Havtaske på majspuréGrillet HummerGrillet jomfruhummerGrillet kammusling i muslingesuppeGrillet krokodille haleGrillet Kuller med urterGrillet kulmule med hvide aspargesHangtown FryHavkat med bronzefennikel og sauce nageHO KRO – Kokke kursus Forret og MellemretHollandaise gratinerede østersHornfisk og hollandaisesauceHummer på asparges risottoHummer, Kammusling, Havtorn og Kålrabi KvartetHvide Asparges med æg og rejerHvide asparges med pocheret estragon ægHvide asparges og jomfruhummereJomfruhummer FondJulens MadKammusling AguachileKammusling med kryddersmørKammusling og RøgKammusling på sort risottoKartoffelsuppeKold agurkesuppeKuller med hjemmerørt remouladeKulmule i savoykålKulmule med et tæppe af DildpestoKulmule og Asiatiske RødbederKulmule på Stuvet SpidskålLaks med CrustLaks Sous VideLaksetatar på sprødt skindLimone Rødtunge på Sort Pasta og AnsjossauceMarineret laks på pastaMoules MarinièresMulte på spidskålMuslinger i karrysauceMuslingesuppeNytårs forret 2011 Part INytårs forret 2011 Part II – Variation af nytårstorsk på grønt leje med sennepsskum og urter.Ovndampet torsk med spidskålØldampede BlåmuslingerØsters & StenbiderrognØsters fra VadehavetØsters med agurkeskumØsters på museetØsterstur ved Vadehavet med Fjordrejen.dkPaella – MixtaPåskebordetPåskeretterPasta alle VongolePasta med laks – Fettuccine al SalmonePighvar & AspargessuppePighvar i jomfruhummer bisquePighvar med ærtecreme af havtornRejecocktail med StenbiderrognRejesalatRengøring af blæksprutterRensning af stenbiderrognRimmet Torsk & SalsaRistet kammusling og syltede aspargesRistet kammusling på jordskokkecreme og syltede agurkekuglerRødfisk med rød pebersauceRødfisk på Røget Reje Bisque – En MadbloggerudfordringRødfisk på safran risottoRødspætte, Asparges & StenbiderrognRødspætter med tre slags løg og bakskuldRøgede østers med osteskumRøget kammusling og peberrod – NytårsappetizerRøget makrel på rabarber og ramsløgRøget multe på porreRøget Sild med stenbiderrognRøget torskerognSafran muslingerSauce TartareSkaldyrs ChowderSkindstegt Kuller på dampet porreSkindstegt Kulmule og Spinat risottoSkindstegt Multe, ærter og muslingesauceSnegle i hvidløgSøtunge og rognSpansk inspireret kulmule på spidskål, med kammusling, chorizo og beder.Spicy DoradeStegt havkat, ølsauce & æblerStegt rødtunge med kapers smørsauce og aspargesStegte frølår i hvidløgStegte sild i lageStenbiderrogn & BlinisStenbiderrogn & RygeostStenbiderrogn i VandbakkelserStenbiderrogn og flamberet KammuslingStenbiderrogn og pocheret ægStenbiderrogn og rygeostcremeStenbiderrogn på æggeblommeStenbiderrogn på grillet leverStenbiderrogn på LammetatarStenbiderrogn på lammetungerStenbiderrogn på safran risottoStenbiderrogn på torskekæberThai FiskefrikadellerThai karry med tigerrejerThaiRullerTigerrejer i sennepssauce af grappaTour de FranceVadehavs HotDog med ØstersVariation af kylling ratatouilleVitello Tonnato