• Asiatisk marineret laks

  • Asparges med pocheret æggeblomme

  • Asparges og rejer

  • Asparges, Bakskuld, Sauce Mousseline

  • Ærtesuppe med Havkat

  • Bagt Torsk i Kaal

  • Bakskuld

  • Bakskuld i rødtunge

  • Baltimore Crab Cakes

  • Brændte løgblade og rogn

  • Ceviche, stenbiderrogn og avocado

  • Cremet Bakskuldsuppe

  • Dampet pighvar

  • Dampet rødspætte i hvidvin

  • Dampet torsk med grønt

  • Dampet torsk på asparges

  • Dampet torsk på savoykål

  • Dampet torsk på smørsauterede jordskokker

  • Filetering af pighvar

  • Fish Pie

  • Fiskefrikadeller

  • Fiskelasagne med kål

  • Friterede østers

  • Gastromad på TV – Moules Frites

  • Gastromad på TV – Pasta med skaldyr

  • Gastromad på TV – Stegt rødspætte med beurre blanc sauce

  • Gratinerede og dybstegte østers med Havkat

  • Grillet fiskespyd

  • Grillet Hummer

  • Grillet kammusling i muslingesuppe

  • Grillet krokodille hale

  • Grillet Kuller med urter

  • Grillet kulmule med hvide asparges

  • Hangtown Fry

  • Havkat med bronzefennikel og sauce nage

  • HO KRO – Kokke kursus Forret og Mellemret

  • Hollandaise gratinerede østers

  • Hornfisk og hollandaisesauce

  • Hummer, Kammusling, Havtorn og Kålrabi Kvartet

  • Hvide asparges med pocheret estragon æg

  • Hvide asparges og jomfruhummere

  • Jomfruhummer Fond

  • Julens Mad

  • Kammusling Aguachile

  • Kammusling med kryddersmør

  • Kammusling og Røg

  • Kammusling på sort risotto

  • Kuller med hjemmerørt remoulade

  • Kulmule i savoykål

  • Kulmule med et tæppe af Dildpesto

  • Laks Sous Vide

  • Laksetatar på sprødt skind

  • Limone Rødtunge på Sort Pasta og Ansjossauce

  • Marineret laks på pasta

  • Moules Marinières

  • Multe på spidskål

  • Muslinger i karrysauce

  • Muslingesuppe

  • Nytårs forret 2011 Part I

  • Nytårs forret 2011 Part II – Variation af nytårstorsk på grønt leje med sennepsskum og urter.

  • Ovndampet torsk med spidskål

  • Øldampede Blåmuslinger

  • Østers fra Vadehavet

  • Østers med agurkeskum

  • Østers på museet

  • Østerstur ved Vadehavet med Fjordrejen.dk

  • Paella – Seafood

  • Påskebordet

  • Pasta alle Vongole

  • Pighvar i jomfruhummer bisque

  • Pighvar med ærtecreme af havtorn

  • Rejecocktail med Stenbiderrogn

  • Rengøring af blæksprutter

  • Ristet kammusling og syltede asparges

  • Ristet kammusling på jordskokkecreme og syltede agurkekugler

  • Rødfisk med rød pebersauce

  • Rødfisk på Røget Reje Bisque – En Madbloggerudfordring

  • Rødfisk på safran risotto

  • Rødspætter med tre slags løg og bakskuld

  • Røget kammusling og peberrod – Nytårsappetizer

  • Røget makrel på rabarber og ramsløg

  • Røget multe på porre

  • Røget Sild med stenbiderrogn

  • Røget torskerogn

  • Safran muslinger

  • Skaldyrs Chowder

  • Skindstegt Kulmule og Spinat risotto

  • Skindstegt Multe, ærter og muslingesauce

  • Søtunge og rogn

  • Spansk inspireret kulmule på spidskål, med kammusling, chorizo og beder.

  • Stegt rødtunge med kapers smørsauce og asparges

  • Stegte sild i lage

  • Stenbiderrogn & Blinis

  • Stenbiderrogn og flamberet Kammusling

  • Stenbiderrogn og pocheret æg

  • Stenbiderrogn og rygeostcreme

  • Stenbiderrogn på æggeblomme

  • Stenbiderrogn på lammetunger

  • Stenbiderrogn på torskekæber

  • ThaiRuller

  • Tigerrejer i sennepssauce af grappa

  • Tour de France

  • Vadehavs HotDog med Østers

  • Variation af kylling ratatouille

  • Vitello Tonnato