↓
 

Opskrifter & Gastronomi med Nordisk inspiration og produkter fra Vadehavet.

  • Forside
  • Fond
    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
  • Forårsretter
  • PÅSKE
    • Langtidsstegt Lammekølle
    • Lammefilet
    • Grillede lammespyd
    • Lammekrone med crust
    • Stenbiderrogn & Rygeost
    • Hønsesalat – Opskrift på den bedste hjemmelavede
    • Rejesalat
    • Rullepølse
  • Om GASTROmad
    • Samarbejde med GASTROmad
  • Anmeldelser
  • OPSKRIFTER
    • Bagning
    • Appetizer
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Pasta/Ris
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
Forside→Fond

Fond

  • Dashi

  • Hønsefond

  • Jomfruhummer Fond

  • Kalvefond

  • Klaring af suppe og fond

  • Lammefond

  • Nytårs forret 2011 Part II – Variation af nytårstorsk på grønt leje med sennepsskum og urter.

  • Pighvar med ærtecreme af havtorn

  • Vildt Fond

  • Følge via Email hver gang der er nyt
    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    Instagram
    SOCIALICON

    Velkommen til GASTROmad.dk

    Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
    Jeg er bosat i Esbjerg ud for Vadehavet.
    På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
    Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

    Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

    Seneste indlæg

    • Lammekebab
    • Tom Yum Goong Suppe
    • Grillet Lammekølle
    • Græske Kartofler
    • Iberico Koteletter med Safran Risotto
    • Skindstegt Kulmule med Stenbiderrogn
    • Beurre Blanc Sauce
    • Flødekartofler

    Kategorier

    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Opskrifter
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Video
      • Coop
      • Tulip
    • Vildt
    • Vin og Spiritus

    Følg med på GASTROmad via Bloglovin:

    Follow

    Få tilsendt de nyeste nyheder fra GASTROmad direkte på mail.

    Din E-mail adresse:

    Delivered by GASTROmad

    Links

    • Fjordrejen
    • Foodfanatic
    • Foodplanner Madplaner, opskrifter, vin m.m.
    • Gastromand
    • Madbevægelsen
    • Madbloggernes Himmel
    • Madblogs
    • Madet Mere
    • Madsvin
    • Piskeriset.dk

    Seneste kommentarer

    • Søren Willadsen til Ramsløgsalt
    • Søren Willadsen til Langtidsstegt Lammekølle
    • Josefine til Ramsløgsalt
    • Christoffer Nyberg til Langtidsstegt Lammekølle
    • Søren Willadsen til Pastadej – Grundopskrift

    Søg på GASTROmad

    Arkiv

    • Facebook
    • Instagram
    • Twitter
    • Bloglovin
    • Subscribe
    ©2021 Gastromad drevet af Søren S. Willadsen CVR.NR: 31381274 All Rights Reserved
    ↑