• Aftensgrød

  • Asparges med pocheret æggeblomme

  • Asparges og rejer

  • Asparges Suppe

  • Asparges, Bakskuld, Sauce Mousseline

  • Avocado Suppe

  • Ærtesuppe med Havkat

  • Bagt Torsk i Kaal

  • Bakskuld

  • Bakskuld i rødtunge

  • Baltimore Crab Cakes

  • Blinis

  • Blomskålssuppe med kammusling

  • Brændte løgblade og rogn

  • Bruschetta & Pesto

  • Carpaccio

  • Ceviche, stenbiderrogn og avocado

  • Confit de Canard

  • Cremet Bakskuldsuppe

  • Dampet pighvar

  • Dampet rødspætte i hvidvin

  • Dampet torsk med grønt

  • Dampet torsk på savoykål

  • Dampet torsk på smørsauterede jordskokker

  • Dybstegt Salturt

  • Farserede grøntsager

  • Fransk Løgsuppe

  • Friterede østers

  • Gin og Østers

  • Gratinerede og dybstegte østers med Havkat

  • Grillede Blæksprutte og Kæmperejer med Okra.

  • Grillet fiskespyd

  • Grillet Hummer

  • Grillet kalvelever med havgus

  • Grillet kammusling i muslingesuppe

  • Grillet Kuller med urter

  • Grillet kulmule med hvide asparges

  • Grillet porre og stenbiderrogn

  • Grønkålssuppe, fra mormors gryder.

  • Havkat med bronzefennikel og sauce nage

  • HO KRO – Kokke kursus Forret og Mellemret

  • Hokkaidosuppe

  • Hollandaise gratinerede østers

  • Høns i asparges med tarteletter

  • Hummer, Kammusling, Havtorn og Kålrabi Kvartet

  • Hvide Asparges med Hollandaise Sauce

  • Hvide asparges med pocheret estragon æg

  • Hvide asparges med ramsløg

  • Hvide asparges og jomfruhummere

  • Ideer til Påskebordet

  • Jordskokke Suppe – Nytårsappetizer

  • Kammusling Aguachile

  • Kammusling med kryddersmør

  • Kammusling og Røg

  • Kammusling på sort risotto

  • Kold agurkesuppe

  • Kuller med hjemmerørt remoulade

  • Kulmule i savoykål

  • Kulmule med et tæppe af Dildpesto

  • Laks Sous Vide

  • Laksetatar på sprødt skind

  • Limone Rødtunge på Sort Pasta og Ansjossauce

  • Minestrone Suppe

  • Moules Marinières

  • Muslinger i karrysauce

  • Muslingesuppe

  • Nordiske ostespelt kugler

  • Nytårs forret 2011 Part I

  • Nytårs forret 2011 Part II – Variation af nytårstorsk på grønt leje med sennepsskum og urter.

  • Nytårs Menu 2016

  • Nytårsmenuen 2014

  • Ovnbagt portobello med Unikaost

  • Øldampede Blåmuslinger

  • Østers fra Vadehavet

  • Østers med agurkeskum

  • Østerstur ved Vadehavet med Fjordrejen.dk

  • Pasta alle Vongole

  • Pighvar & Aspargessuppe

  • Pighvar i jomfruhummer bisque

  • Pighvar med ærtecreme af havtorn

  • Radicchio bagt med gorgonzola

  • Ravioli a lá Carbonara

  • Rejecocktail med Stenbiderrogn

  • Rigtig godt nytår til alle

  • Risotto

  • Ristet kammusling og syltede asparges

  • Ristet kammusling på jordskokkecreme og syltede agurkekugler

  • Rødfisk med rød pebersauce

  • Rødfisk på Røget Reje Bisque – En Madbloggerudfordring

  • Rødfisk på safran risotto

  • Rødspætter med tre slags løg og bakskuld

  • Røgede østers med osteskum

  • Røget makrel på rabarber og ramsløg

  • Røget multe på porre

  • Rørt Tatar

  • Safran muslinger

  • Salturt (Kveller)

  • Skaldyrs Chowder

  • Skindstegt Kulmule og Spinat risotto

  • Skindstegt Multe, ærter og muslingesauce

  • Små kødboller svøbt i citronblad

  • Smørdampede hvide asparges

  • Søtunge og rogn

  • Spansk inspireret kulmule på spidskål, med kammusling, chorizo og beder.

  • Stegt havkat, ølsauce & æbler

  • Stegt rødtunge med kapers smørsauce og asparges

  • Stegte frølår i hvidløg

  • Stenbiderrogn & Blinis

  • Stenbiderrogn og flamberet Kammusling

  • Stenbiderrogn og pocheret æg

  • Stenbiderrogn og rygeostcreme

  • Stenbiderrogn på æggeblomme

  • Stenbiderrogn på lammetunger

  • Stenbiderrogn på torskekæber

  • Svampestuvning på ristet brød

  • Syltede hvide asparges med avocado – Madbloggerudfordring # 2

  • ThaiRuller

  • Tigerrejer i sennepssauce af grappa

  • Tomatsuppe

  • Vagtelæg i artiskok

  • Vitello Tonnato