Okse/Kalvekød Asiatisk Wokret Ball Tip Beef Wellington Boeuf Bourguignon Boeuf Stroganoff Bolognese den Ægte Braiseret Oksebov med peberrodssovs Braiseret spidsbryst i rødvin Brisket Carpaccio Chili Con Carne Côte de Boeuf Daube Engelsk peberbøf Farserede grøntsager Frikadeller Fyldt Hokkaido Græskar Gammeldags oksesteg Grillet Entrecotes Grillet Kalveculotte & Madagaskarsauce Grillet kalvelever Grillet kalvelever med havgus Gullashsuppe Hanger Burger Højreb fra herreford ungkvæg – Nytår 2013 Huevos Rancheros Mexikansk Morgenmad Italienske kødboller i tomatsauce Jack Daniel’s BBQ Entrecotes med zucchini salat Kalvefilet med østershatte og sellerimos Kalvehjerte Gryde Kalvehøjreb med Bearnaice Sauce og Pommes Fondante Kalvekæber med Ærteravioli og Stærk Skum Krogmodnet Ribeye & Ølsauce Langtids grillet kalvefilet Langtidsstegt kalveculotte med hokkaido creme Langtidsstegt Kalvecuvette Lasagne Moussaka Nyretap på kålrabi Nyretapper Nyretapper og morkelsauce Okseculotte sous vide Oksefilet med Gorgonzola Sauce Oksegryde i det fri OksehaleRagout Oksehalesuppe Oksetværreb Sous Vide Osso Buco Pariser Slider Philly Cheese Steak Sandwich Ribeye med Foie Gras Roastbeef – På grillen Rørt Tatar Rullepølse Saltimbocca ala Romana Shepherd´s Pie Små kødboller svøbt i citronblad Sommer Gryde Spidsbryst marineret i kaffe Spidsbryst Sous Vide Steak Sandwich Stenbiderrogn på grillet lever Stifado Super Bowl 2012 Menu Tex Mex Sandwich Tournedos i Spanske Klæder Vitello Tonnato Wienerschnitzel