Okse/KalvekødAsiatisk WokretBall TipBarbacoa Tacos af OksehalerBeef Short RibsBeef WellingtonBenløse FugleBoeuf BourguignonBoeuf StroganoffBolognese den ÆgteBraiseret Oksebov med peberrodssovsBrisketCarpaccioChili Con Carne OpskriftCôte de BoeufDaubeEngelsk peberbøfFarserede grøntsagerFrikadellerFrikadeller med grøntsagerFyldt Hokkaido GræskarGammeldags oksestegGræsk FarsbrødGrillet EntrecoteGrillet Kalveculotte & MadagaskarsauceGrillet kalveleverGrillet kalvelever med havgusGrillet TyndstegsfiletGullashsuppeHakkebøf på SelleriHangover BurgerHjerter i flødesovsHøjreb fra herreford ungkvæg – Nytår 2013Huevos Rancheros Lækker Mexikansk MorgenmadItalienske kødboller i tomatsauceJack Daniel’s BBQ Entrecotes med zucchini salatKalvefilet med østershatte og sellerimosKalvehjerte GrydeKalvehøjreb med Bearnaice Sauce og Pommes FondanteKalvekæber med Ærteravioli og Stærk SkumKrogmodnet Ribeye med ØlsauceLangtids grillet kalvefiletLangtidsstegt kalveculotte med hokkaido cremeLangtidsstegt KalvecuvetteLasagneMoussakaNyretapperNyretapper og morkelsauceNyretapper på kålrabiOkseculotte sous videOksefilet med Gorgonzola SauceOksegryde i det friOksehaleRagoutOksehalesuppeOksespidsbryst i rødvinOksetværreb Sous VideOsso BucoPariser SliderPhilly Cheese Steak SandwichRibeye med Foie GrasRoastbeef – På grillenRørt TatarRullepølseSaltimbocca ala RomanaShepherd´s PieSmå kødboller svøbt i citronbladSommer GrydeSpidsbryst marineret i kaffeSpidsbryst Sous VideSteak SandwichStenbiderrogn på grillet leverStifadoSuper Bowl 2012 MenuT-Bone SteakTeres Major med TrøffelsauceTex Mex SandwichTournedos i Spanske KlæderUngarsk GullaschVitello TonnatoWagyu Ribeye med Trøffel AspargesWienerschnitzel