↓
 

Opskrifter & Gastronomi med Nordisk inspiration og produkter fra Vadehavet.

  • Forside
  • Oplevelser/Rejser
    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
  • Vintermad
  • JUL
    • Langtidsstegt And
    • Stegt And
    • Intervalstegt And Den perfekte Andesteg
    • Juleand på Grillen
    • Andesovs
    • Brunede Kartofler
    • Flæskesteg med sprød svær
    • Rødkål – Den hjemmelavede
    • Syltede rødbeder
    • Risalamande
    • Hjemmelavet Leverpostej
    • Vaniljekranse Nemme og hjemmelavede
    • Pebernødder
    • Ingefærsmåkager
  • Om GASTROmad
    • Samarbejde med GASTROmad
  • Anmeldelser
  • OPSKRIFTER
    • Bagning
    • Appetizer
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Pasta/Ris
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
Forside→Oplevelser/Rejser

Oplevelser/Rejser

  • Filsø Fødevarefestival

  • Filsø Fødevarefestival i pinsen

  • Kulinariske Sydfyn & DM i Grill 2013

  • Lammedinner med Varde Ådal Lam

  • Local Cooking 2019

  • New York Part 1

  • New York Part 2

  • New York part 3

  • New York Part 4

  • New York Part 5

  • New York Part 6

  • Restaurant Knapp

  • Sommerfest ved Varde Ådal Lam

  • Street Food Esbjerg

  • Street Food Esbjerg Åbner

  • Sylte Kursus

  • Temper Chokolade

  • USA Rejse Kansas City & St. Louis

  • USA Rejse Memphis

  • USA Rejse Nashville

  • USA Rejse Nebraska

  • USA Rejse New Orleans

  • USA Rejse South Dakota

  • USA Rejse til Midt Vesten og Syden

  • Følge via Email hver gang der er nyt
    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    Instagram
    SOCIALICON

    Velkommen til GASTROmad.dk

    Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
    Jeg er bosat i Esbjerg ud for Vadehavet.
    På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
    Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

    Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

    Seneste indlæg

    • Elggryde
    • Dampede Hjertemuslinger med øl og kål
    • Fastelavnsboller af Vandbakkelser med Creme
    • Stenbiderrogn på jordskokkepure
    • Vinanmeldelse af 3 Italienere
    • Braiseret kalveskank
    • Flowersprouts kål med hokkaido
    • Pho Ga Vietnamesisk Suppe

    Kategorier

    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Opskrifter
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Video
      • Coop
      • Tulip
    • Vildt
    • Vin og Spiritus

    Følg med på GASTROmad via Bloglovin:

    Follow

    Få tilsendt de nyeste nyheder fra GASTROmad direkte på mail.

    Din E-mail adresse:

    Delivered by GASTROmad

    Links

    • Fjordrejen
    • Foodfanatic
    • Foodplanner Madplaner, opskrifter, vin m.m.
    • Gastromand
    • Madbevægelsen
    • Madbloggernes Himmel
    • Madblogs
    • Madet Mere
    • Madsvin
    • Piskeriset.dk

    Seneste kommentarer

    • Søren Willadsen til Svampetærte
    • Susan Løfwall til Svampetærte
    • Søren Willadsen til Svampetærte
    • susan til Svampetærte
    • Braiseret oksespidsbryst med glaserede rødbeder og blommer til Oksespidsbryst i rødvin

    Søg på GASTROmad

    Arkiv

    • Facebook
    • Instagram
    • Twitter
    • Bloglovin
    • Subscribe
    ©2021 Gastromad drevet af Søren S. Willadsen CVR.NR: 31381274 All Rights Reserved
    ↑