↓
 

Opskrifter & Gastronomi med Nordisk inspiration og produkter fra Vadehavet.

  • Forside
  • Simremad
    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
  • Vintermad
  • JUL
    • Langtidsstegt And
    • Stegt And
    • Intervalstegt And Den perfekte Andesteg
    • Juleand på Grillen
    • Andesovs
    • Brunede Kartofler
    • Flæskesteg med sprød svær
    • Rødkål – Den hjemmelavede
    • Syltede rødbeder
    • Risalamande
    • Hjemmelavet Leverpostej
    • Vaniljekranse Nemme og hjemmelavede
    • Pebernødder
    • Ingefærsmåkager
  • Om GASTROmad
    • Samarbejde med GASTROmad
  • Anmeldelser
  • OPSKRIFTER
    • Bagning
    • Appetizer
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Pasta/Ris
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Tilbehør
    • Urter
    • Vildt
    • Vin og Spiritus
Forside→Simremad

Simremad

  • Asiatiske Svinekæber

  • Barbacoa Tacos af Oksehaler

  • Benløse Fugle

  • Boeuf Bourguignon

  • Boeuf Stroganoff

  • Boller i Karry

  • Bolognese den Ægte

  • Braiserede Svinekæber

  • Braiserede Svinekæber I Rødvin

  • Braiseret Lammeskank

  • Carnitas

  • Chili Con Carne den allerbedste opskrift

  • Coq au Riesling

  • Coq au Vin en fransk klassiker

  • Daube

  • Gammeldags oksesteg

  • Gullashsuppe

  • Hjerter i flødesovs

  • Kalvekæber med Ærteravioli og Stærk Skum

  • Kanin i sennep

  • Khade Masale Ka Gosht – lam og hele krydderier

  • Koteletter i Fad

  • Kylling Cacciatore

  • Kylling i Karry Utrolig nem og lækker opskrift

  • Kylling i Rød Thai Karry

  • Kylling Marengo

  • Kylling med oliven – Pollo alle olive

  • Lammebov med ramsløg

  • Lammefrikassé

  • Lammenakke

  • Lammetagine med Ras el Hanout

  • Langtidsstegt And

  • Langtidsstegt Kylling

  • Langtidsstegt Lammekølle

  • Langtidsstegt Svineskank

  • Madras Curry

  • Oksegryde i det fri

  • OksehaleRagout

  • Oksespidsbryst i rødvin

  • Oksetværreb Sous Vide

  • Osso Buco

  • Ølbraiserede Lammenakker

  • Paprikagryde

  • Pulled Pork i ovnen

  • Røgede Svinekæber

  • Sommer Gryde

  • Stifado

  • Tour de France 2013

  • Ungarsk Gullasch

  • Vildtgryde med Svampe

  • Vindaloo

  • Følge via Email hver gang der er nyt
    Facebook
    Twitter
    Pinterest
    Instagram
    SOCIALICON

    Velkommen til GASTROmad.dk

    Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
    Jeg er bosat i Esbjerg ud for Vadehavet.
    På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
    Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

    Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

    Seneste indlæg

    • Kammusling med pighvar og kaviar
    • Butternut Squash Suppe
    • Hummerbisque
    • Nytårs Vinen 2020
    • Pære Belle Helene
    • Årets Julevin 2020
    • Klaring af suppe og fond
    • Tarte Tatin med Æbler

    Kategorier

    • Anmeldelser
    • Appetizer
    • Bagning
    • BBQ/Grill
    • Desserter
    • Drikkevarer
    • Eksperimenter
    • Fisk og Skaldyr
    • Fjerkræ
    • Fond
    • Forretter
    • Frokost
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Lam
    • Morgenmad & Brunch
    • Okse/Kalvekød
    • Oplevelser/Rejser
    • Opskrifter
    • Pasta/Ris
    • Restauranter
    • Salater
    • Saucer
    • Simremad
    • Sous Vide
    • Supper
    • Svinekød
    • Syltning og konservering
    • Teknik
    • Tilbehør
    • Urter
    • Video
      • Coop
      • Tulip
    • Vildt
    • Vin og Spiritus

    Følg med på GASTROmad via Bloglovin:

    Follow

    Få tilsendt de nyeste nyheder fra GASTROmad direkte på mail.

    Din E-mail adresse:

    Delivered by GASTROmad

    Links

    • Fjordrejen
    • Foodfanatic
    • Foodplanner Madplaner, opskrifter, vin m.m.
    • Gastromand
    • Madbevægelsen
    • Madbloggernes Himmel
    • Madblogs
    • Madet Mere
    • Madsvin
    • Piskeriset.dk

    Seneste kommentarer

    • Søren Willadsen til Kylling Cacciatore
    • Claus Damgaard Nielsen til Kylling Cacciatore
    • Søren Willadsen til Porse Snaps
    • Johnny bech til Porse Snaps
    • Søren Willadsen til Rodfrugter Sous Vide

    Søg på GASTROmad

    Arkiv

    • Facebook
    • Instagram
    • Twitter
    • Bloglovin
    • Subscribe
    ©2021 Gastromad drevet af Søren S. Willadsen CVR.NR: 31381274 All Rights Reserved
    ↑