TeknikAndebryst Sous VideÆbleskiverBearnaise SauceCarnitasConfit de CanardDanske jordbær og fløde a la TexturaDybstegt SalturtFiletering af pighvarHO KRO – Kokke Kursus Hovedret og DessertKalvekæber med Ærteravioli og Stærk SkumKlaring af suppe og fondKyllingebryst Sous VideLaks Sous VideLammeculotte med jordbærMayonnaiseNytårs forret 2011 Part INytårs forret 2011 Part II – Variation af nytårstorsk på grønt leje med sennepsskum og urter.Okseculotte sous videOmeletOpbagt sovsPollo SorpresaPulled Pork i ovnenPulled Pork Sous VideRavioli a lá CarbonaraRengøring af blæksprutterRensning af stenbiderrognRøget makrel på rabarber og ramsløgSalt Tørrede ÆggeblommerSpidsbryst Sous VideSyltede Grønne TomaterTournedos i Spanske KlæderVagtelæg i artiskok