Jule opskrifter
Juleopskrifter
Juleopskrifter
Her finder du alle de dejlige juleopskrifter du har brug for i Julen.
Jeg har gennem mange samlet flere forskellige opskrifter til jul, som du kan se herunder.
Juleaften er i rigtig mange familier det store højdepunkt for de skønne og dejlige traditionelle juleretter som andestegen og selvfølgelig andesovsen. Andre elsker flæskestegen med de perfekt knasende svær til, og desserten vil for de fleste bestå af risalamanden. Hvor der sagtens kan være snak om mandlen skal i skålen eller i når risalamanden er portions anrettet. Bagværk som vaniljekranse og pebernødder er stadig nogle af bedste og mest klassiske småkager, men der findes også andre rigtig gode.
I nogle familier er man mest til andesteg eller gåsesteg, og i andre familier er det flæskestegen og medisteren der er vigtigst. Vi har alle vores forskellige traditioner afhængig af hvor i landet vi bor og stammer fra.
Her får du mit bud på mange forskellige jule opskrifter som jeg har testet adskillige gange for at man er sikker på, at opskriften er gennemprøvet.
Hvad angår opskrift på andesteg har jeg under Langtidsstegt And skrevet nogle generelle råd om forberedelse, stegetid og ovne som jeg synes man skal sætte sig ind i inden man prøver at lave den bedste langtidsstegte and.
Under Flæskesteg finder man ligeledes nogle rigtig gode råd om tilberedning af kamstegen, så man er sikker på at den bliver til en saftig flæskesteg med knasende svær.
Udvalgte julefavoritter
Mine Bedste Jule Tips til Julemaden
Mine bedste jule tips og tricks til julemaden skal du ikke snydes for i år. Jeg har lavet en liste, med både førstehjælp til jule anden, ande saucen eller sovsen. Du kan både læse om traditionel stegt and eller den på grillen. Der er link til langtidsstegt and, som...
Risalamande
Her får du en utrolig sikker og nem opskrift på den bedste hjemmelavede risalamande med lækker smag af vanilje og knasende mandler. Risalamande er den klassiske jule dessert, der i min familie skal på bordet juleaften. Her er en virkelig nem måde at lave en lækker...
Ingefærsmåkager
Ingefærsmåkager har en lækker friskhed over sig. Jeg synes, at de er et kærkommen supplement til julens vaniljekranse, pebernødder og brunkager, pga. deres friskhed. Ingefærsmåkager opskrift I mange opskrifter bruges der sirup, men jeg har valgt en god dansk honning,...
Rødkål Nem og hjemmelavet
Hjemmelavet rødkål smager utrolig godt, og så er det i virkeligheden en meget nem opskrift man kan bruge. Hvor tit laver du din egen rødkål?Måske ikke så ofte, da det ikke koster alverden, at købe et glas færdiglavet henne i supermarkedet. Sådan laver man hjemmelavet...
Stegt And
Hvor lang tid skal en and have i ovnen, så den er klar juleaften. Jeg har her en hurtig og nem opskrift til, hvordan man steger en and på, hvor resultatet altid bliver perfekt.Den nemmeste måde er, at beregne 20 minutter pr. halve kilo ved 165 grader uden varmluft....
Rullepølse
Rullepølse hører til ethvert frokost bord, især i højtiderne som Påske og Jul. Smagen på rullepølser varierer rigtig meget fra fede smagsneutrale til kedelige skiver til en hel, hvor man virkelig kan smage både kød og krydderier. Man kan også bare lave sin egen, der...
Ribbensteg
Ribbensteg er jo absolut en klassiker i det danske køkken. Jeg laver den ofte til julefrokosten, hvor jeg enten tilbereder den i ovnen eller på grillen. Så her på faldet inden juledagene rammer os får du lige denne opskrift, som jeg har haft liggende i gemmerne....
Hvid Gløgg – Gløgg af hvidvin af hvid rom
Hvad er julen uden gløgg? Ikke en rigtig jul? Det er nemt, at købe en gløgg ekstrakt og blande det med vin og andet alkohol eller en færdig lavet gløgg. Men den hjemmelavede som i dette tilfælde er hvid smager nu meget bedre, end den købte. I denne gløgg opskrift...
Stegte sild i lage
Julemåneden er i gang og du kan være med til, at lave stegte sild i lage. For mange familier er det noget, der skal være på frokostbordet om søndagen, til jul og til påske. Det samme som med marinerede sild, hvilket er en ligeså vigtig en del af...
Langtidsstegt And
En langtidsstegt and giver den perfekte andesteg eller gåsesteg til jul, da anden eller gåsen beholder sin saftighed og får et lækkert sprødt skind. Når man langtidssteger en and bliver kødet nænsomt varmet op, så det ikke udtørrer og forbliver dejlig saftigt....