ForsideHovedretterLasagne

Kommentarer

Lasagne — 8 kommentarer

  1. ang. osterester… her vil jeg mene at 50 gr. parmesan ost, og 50 gram Monterey Jack (eller anden mellem lagret til lagret ost) er den perfekte kombination, det bruger vi her i huset til lasagne uanset hvad kødfyldet er .

  2. Hej!
    Er det et lag bechamelsauce, der er på toppen? Og hvad med parmesanosten – jeg kan ikke lige læse mig frem til, hvor den skal hen og hvornår.
    Mvh Line

    • Hej Line
      Det kan jeg godt forstå, når jeg skriver forkert i opskriften.
      Du river frisk parmesan ost over det sidste lag bechamelsauce.
      Det er nu rettet i opskriften.
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej Gitte
      Hvor er det dejligt at læse, og ja denne weekend er god til eksempelvis hjemmelavet lasagne.
      Forhåbentlig en fortsat god søndag.
      Bedste hilsner
      Søren

Leave a Reply to Smukzen Cancel reply

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>