Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Pebersauce – Bedste opskrift på nem sauce af peber
Nem opskrift på Pebersauce som er en og utrolig lækker sauce af smagfulde pebre der passer supergodt til et skønt stykke godt kød. I denne opskrift på pebersauce har jeg brugt malt whisky da jeg flamberer peberkornene for at give selve saucen en ekstra skøn og lækker...
Black Angus Dry Aged Cotes de Boeuf
REKLAME Når man serverer Cotes de Boeuf af dry aged højreb fra spansk Black Angus kvæg får man noget er det lækreste kød der findes, hvad angår oksekød. Dry Aged kød betyder at kødet tørrer i nogle uger. Hvilken betydning har det for et skønt stykke cotes de boeuf fra...
Burrata med ovntørrede tomater og skinke
Den italiensk ost Burrata passer perfekt sammen med ovntørrede tomater og lækre skiver af en kvalitetsskinke som en let forret. Hvad er en burrata ost? Burrata osten er en italiensk ost der efter lang tids anonymitet er ved at blive en meget populær og som minder en...
Iberico Koteletter med Safran Risotto
Koteletter af iberico sortfodssvin er en fantastisk smagsoplevelse man bør unde sig selv. Sammen med og med en lækker risotto af safran og chorizopølse er det er perfekt måltid. Iberico Koteletter har en fedt marmorering, der minder om oksekødet wagyu marmorering,...
Skindstegt Kulmule med Stenbiderrogn
Skindstegt kulmule med lækker frisk stenbiderrogn med den skønneste syrlige beurre blanc sauce, som passer perfekt til en kulmule filet. En skøn forret. En skøn måde at lave den perfekte forret på kan være af fisk med en ægte fransk sauce til.I denne opskrift på en...
Beurre Blanc Sauce
Beurre Blanc sauce eller fransk smørsauce på fiskefond er perfekt til nærmest alt slags fisk. Den skønne syrlige smag og cremetheden passer utrolig godt sammen. Denne klassisk franske smørsauce beurre blanc passer som sagt perfekt til nærmest alle fiskearter og kan...
Flødekartofler De bedste flødestuvede kartofler
Flødekartofler er utrolig nemme at lave og her får du den bedste opskrift på de perfekt cremede flødekartofler med ekstra smag af løg og revet ost. I min opskrift på flødekartofler har jeg brugt løg, hvidløg og lidt revet ost mellem kartoffellagene, som giver den...
Bisque på Hvide Bønner
Bisque på hvide bønner er en perfekt og utrolig nem bønne suppe fra det sydlige Frankrig, som med sin skønne cremede konsistens er skøn som forret eller hovedret. Bisquen eller suppen er som nævnt ret nem at lave, hvilket man ikke skulle tro når man smager den. Med...
Stenbiderrogn på jordskokkepure
Stenbiderrogn på jordskokkepure er en perfekt kombination og de er som skabt hinanden i en skøn og nem forret, hvor man virkelig smager stenbiderrognen. Stenbiderrogn er nærmest en pendant til den ægte og dyre kaviar. I de sidste mange år er stenbiderrognen blevet...
Kammusling med pighvar og Caviar
Stegt kammusling med pighvar og caviar med brunet smør tilsat lidt teriyaki sauce er en utrolig skøn forret med smag fra det japanske køkken. Jeg elsker fisk og skaldyr og vi får fisk mindst en gang i ugen til aftensmad. Både fisk og skalddyr er perfekte som forretter...