Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Ovnbagte Tomater perfekt tilbehør
Ovnbagte tomater er utroligt lækkert tilbehør som passer til nærmest alt, lige fra kalvekød og oksekød til kylling og lam. De kan ligeledes blandes i en salat med f.eks. fetaost som løfter salaten med tomaterne utrolig lækre smag. Brug dem også i en burger i stedet...
Wagyu Ribeye med Trøffel Asparges
Ribeye af wagyu er ekstrem fedt marmoreret som giver kødet en fantastisk god smag og mørhed. Jeg har for nyligt købt et større stykke entrecotes af wagyu fra Australien, som jeg skar i mindre entrecoter af 3 cm, og endte ud med et stort stykke ribeye på ca. 6 – 7 cm i...
Hasselback Kartofler
Hvad er en af de bedste kartoffelopskrifter? Det må være hasselback kartofler, da de er ekstrem sprøde og lækre. De kan desuden varieres på flere måder alt efter ens smag. Det jeg elsker ved hasselbagte kartofler er, at de får denne lækre sprøde overflade, men...
Béarnaise Sauce Sous Vide
Sådan tilbereder man en béarnaise sauce der ikke skiller? Bearnaise sauce sous vide metoden gør at saucen aldrig skiller. I sous viden selvfølgelig. Jeg kan godt huske, hvordan en béarnaise sauce lige pludselig skiller når man først tror, at den er færdig om lidt, og...
Rimmet Torsk og Salsa
Rimmet torsk er en gammel måde, at konserverer fisk på ved at f.eks. salte fisk på så det holder i flere måneder. Samtidig gør det fisken mere fast, da saltet trækker væden ud af fisken. Man kan også bruge metoden til kød, hvor man f.eks. sprænger et stykke oksebryst...
Gratinerede østers med spinat
I anledning af dette års Østers Festival har jeg sammensat en nem østers ret, hvor østersen gratineres med spinat eller ramsløg når disse er i sæson. Meget nemt, men utrolig delikat og smagfuld. Det oprindelige navn på opskriften er Rockefeller Østers, men i den...
Østers & Stenbiderrogn
Østers og stenbiderrogn må være den nye lækre sort af forret eller appetizer der er utrolig nem at tilberede. Eneste tre nødvendige ingredienser til denne fantastiske ret er østers, stenbiderrogn og muslingesuppe. Stenbiderrognen er fremme i perioden februar til...
Cremet Bakskuldsuppe
Bakskuldsuppe fik jeg første gang, da jeg deltog i et kokketræf, hvor Caspar Theis køkkenchef på Café Teket serverede bakskuldsuppen, hvilket sad lige i øjet. Jeg har sidenhen ændret en anelse i opskriften på bakskuldsuppe og serveret den for flere af mine egne...
Røgede østers med osteskum
Røgede østers med osteskum er en opskrift og ret jeg kreerede til Mejeriforeningens stand på International Food Contest 2016 i Herning i november måned 2016. Jeg og Christina Bennetzen fra bloggen Eat My Heart Out skulle den ene dag tilberede to af vores retter, som...
Krogmodnet Ribeye med Ølsauce
Krogmodnet ribeye er en rigtig fredags middag, som får fuglene til at synge for hvert bid man tager. I vores by er flere og flere slagtere og supermarkeder begyndt, at have krogmodningsskabe til deres oksekød og kalvekød. Hvad er krogmodning, og er det ikke endnu bare...