Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Rødvinssauce
En lækker og nem hjemmelavet rødvinssauce eller rødvinssovs passer utrolig godt til rigtig meget slags kød som en god bøf, kalvesteg eller vildtkød. Jeg laver altid min egen sauce eller sovs, når vi får et godt stykke kød. En nedkogt og nem hjemmelavet rødvinssauce...
Ovnbagte Tomater perfekt tilbehør
Ovnbagte tomater er utroligt lækkert tilbehør som passer til nærmest alt, lige fra kalvekød og oksekød til kylling og lam. De kan ligeledes blandes i en salat med f.eks. fetaost som løfter salaten med tomaterne utrolig lækre smag. Brug dem også i en burger i stedet...
Wagyu Ribeye med Trøffel Asparges
Ribeye af wagyu er ekstrem fedt marmoreret som giver kødet en fantastisk god smag og mørhed. Jeg har for nyligt købt et større stykke entrecotes af wagyu fra Australien, som jeg skar i mindre entrecoter af 3 cm, og endte ud med et stort stykke ribeye på ca. 6 – 7 cm i...
Hasselback Kartofler
Hvad er en af de bedste kartoffelopskrifter? Det må være hasselback kartofler, da de er ekstrem sprøde og lækre. De kan desuden varieres på flere måder alt efter ens smag. Det jeg elsker ved hasselbagte kartofler er, at de får denne lækre sprøde overflade, men...
Béarnaise Sauce Sous Vide
Sådan tilbereder man en béarnaise sauce der ikke skiller? Bearnaise sauce sous vide metoden gør at saucen aldrig skiller. I sous viden selvfølgelig. Jeg kan godt huske, hvordan en béarnaise sauce lige pludselig skiller når man først tror, at den er færdig om lidt, og...
Stenbiderrogn i Vandbakkelser
Små sprøde vandbakkelser med frisk stenbiderrogn og en creme af mascarpone er en perfekt snack eller lille forret En lille lækker appetizer bestående af stenbiderrogn i vandbakkelser med en skøn creme af mascarpone og let cremefraiche er virkelig perfekt som gæstemad....
Vandbakkelser
Lækre små vandbakkelser kan varieres med alt muligt forskelligt fyld. De kan både bruges som små appetizers eller petit four med både salt eller sødt i dem. De kan også bruges som både små eller store kager som f.eks. fastelavnskage. Man kan lave fyldet efter sin egen...
Rimmet Torsk og Salsa
Rimmet torsk er en gammel måde, at konserverer fisk på ved at f.eks. salte fisk på så det holder i flere måneder. Samtidig gør det fisken mere fast, da saltet trækker væden ud af fisken. Man kan også bruge metoden til kød, hvor man f.eks. sprænger et stykke oksebryst...
Gratinerede østers med spinat
I anledning af dette års Østers Festival har jeg sammensat en nem østers ret, hvor østersen gratineres med spinat eller ramsløg når disse er i sæson. Meget nemt, men utrolig delikat og smagfuld. Det oprindelige navn på opskriften er Rockefeller Østers, men i den...
Østers & Stenbiderrogn
Østers og stenbiderrogn må være den nye lækre sort af forret eller appetizer der er utrolig nem at tilberede. Eneste tre nødvendige ingredienser til denne fantastiske ret er østers, stenbiderrogn og muslingesuppe. Stenbiderrognen er fremme i perioden februar til...