Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Nytårs Menu 2016
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.Jeg har samlet forskellige opskrifter, hvor de fleste er udgivet i løbet af 2016.Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter...
Laksetatar på sprødt skind
Laksetatar på sprødt lakseskind er en fantastisk lækker forret eller appetizer, som i lige så høj grad giver øjet noget, at se på og få lyst til, at spise. Inspirationen til denne opskrift er fra udsendelsen Mind of a Chef, som er en af mine mad yndlings serier på...
Hørøget Lammekrone med ærtecreme
Hørøget lammekrone er en dejlig lammeopskrift jeg lavede til et kokketræf. For noget tid siden, nærmere bestemt tilbage i 2016 deltog jeg i et Kokketræf, hvor en af mine retter til hovedretten bestod af hørøget lammekrone med ærtecreme. Jeg havde desuden leget med...
Skindstegt Multe med ærter og muslingesauce
Skindstegt Multe med ærter og muslingesauce er en lækker fiske forret. Retten behøves, at være synderlig kompliceret eller svær at tilberede, så længe råvarerne er gode. Fisken multe passer super godt til mange forrets opskrifter. Sammen med en nedkogt...
Bakskuld i rødtunge
Rødtunge Ballotine med bakskuld er en utrolig skøn og lækker fiske forret. Jeg har længe leget med ideen til denne lille forret, som har en intensitet af let røg, salt og umami smag. Ideen med, at bruge bakskuld kødet sammen med en anden fisk, som her er...
Tiramisu
Tiramisu er en virkeligt lækker og ret nem dessert, som man kan forme efter ens egen smag. Det er en ægte klassisk italiensk dessert som har både knas, masser af smag og fylde. Desserten er i lag med ladyfingers der udgør knasen i desserten. Jeg har i denne opskrift...
Okseculotte sous vide
Culotte tilberedt sous vide Okseculotte eller kalveculotte tilberedt sous vide giver altid et rigtig godt resultat, og det møreste kød man kan forestille sig. Jeg er kommet til endnu et indlæg om sous vide, hvor jeg tilberedte en okseculotte i sous vide, hvilket der...
Panna Cotta med rabarber
Panna Cotta må være en af de nemmeste desserter at lave og betyder kogt fløde. Jeg har ændret lidt i den traditionelle opskrift på panna cotta som stammer fra Piemonte området, og tilsat lidt god mørk rom og lidt lys muscovado sukker. Begge dele giver en utrolig...
Nytårs Menuen 2015
Traditionen tro har jeg samlet lidt forskellige forslag til nytårsmenuen 2015, som du kan blive inspireret af. Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse på bloggen. Året 2015 har været meget begivenhedsrigt for mig, og ind i mellem har tingene taget en positiv og...
Syltede rødløg
Syltede rødløg er virkelig nemme, at lave og så smager de vanvittig godt til rigtig mange forskellige retter. Retterne som de kan serveres som tilbehør til kan være eksempelvis okse- og lammekød, gryderetter, i burgere, på hotdogs, ostebordet, hvor der gerne må være...