Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato er en meget lækker Italiensk ret, der oser af forår og sommer. Retten består af kalvekød skåret i tynde skiver med en tunsauce henover. Retten er nem, at gå til og kan laves af enten kalve- mørbrad, filet, culotte eller lårtunge eller rester...
Rødfisk i Røget Reje Bisque
Rødfisk er en lækker smagfuld fladfisk som sammen med en kraftig røget reje bisque udgør en meget lækker forret. Den kan sagtens serveres som hovedret, hvilket du kan læse mere om længere nede. Ind i mellem lader jeg mig rive med, når der er gastronomiske...
Pighvar i jomfruhummer bisque
Denne opskrift eller sammensætning af to yderst delikate ingredienser er jeg blevet inspireret af et billede fra Fjordrejen.dk´s facebook profil. Jeg har af pighvar filet lavet en ballotine (rullet), som har fået selskab af en lækker jomfruhummer bisque. I stedet for...
Aspargessuppe
Har du nogensinde lavet din egen asparges suppe på hvide asparges? Hvis ikke kan du stadig lige nå det. Jeg lover, at du vil derefter ikke går tilbage til en købesuppe. Prøv også: Løgsuppe // Svampesuppe Ingredienser: Et bundt asparges 500 gr. 5 dl. hønsefond. 2...
Hjemmelavet Bearnaise Sauce
Hvordan laver man den perfekte hjemmelavet bearnaise sauce, som ikke skiller når den næsten er ved, at være der? Det kan du læse om i dette indlæg, hvor jeg beskriver, hvor nemt det i virkeligheden er, at lave din helt egen på den rigtige måde. Denne klassisk franske...