Nytårs hovedret 2013

af | 30. dec 2013 | Opskrifter

Jeg har det meste af dagen i dag stået i køkkenet og forberedt flere af ingredienserne til i morgen. Derved er de sidste ting også faldet på plads og jeg kan nu dele det med I andre, hvad hovedretten vil bestå af.

Langtidsstegt ungkvæg Højreb af Herreford med kantarelsauce. Dertil ragoutkugler med Pommes Anna,  glaserede mini gulerødder og pastinakker med jord, røget jordskokkepuré og syltede løg.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!