ForsideHovedretterOksehalesuppe

Kommentarer

Oksehalesuppe — 10 kommentarer

  1. Hej.
    Hvor mange kg oksehale er der i denne opskrift? Hvis jeg skal lave til 8 personer, kan jeg så bare doble op på ingredienserne?
    Venlig hilsen Maurice

    • Hej Maurice
      Jeg kan se, at jeg havde glemt, at skrive kvantum. Der er brugt 1 kilo til fire personer. Jeg tror ikke du behøves at doble op med knoldselleri, men evt. kan du bruge en ekstra porre og to ekstra gulerødder.
      Bedste hilsner
      Søren

      • Hej igen og tak for svaret:) har med stort besvær skaffet 2.4kg haler, da jeg skal lave din ret til 8 personer. Glæder mig meget til at smage, hvordan det bliver:)

  2. En herligt ret! Til stor succes på hjemmefronten… Et spørgsmål; hvilken vin (-type) vil du servere til retten?

  3. Hej!
    Jeg har prøvet opskriften, som et slags forarbejde til den store middag på fredag i Herre klubben. 1.gang var en stor succes og nu har jeg handlet ind til dobbelt portion (6 sultne gæster), men ser at jeg skal spare lidt på sellerien!!! Bliver det for meget. hvis jeg bruger 2 selleri…..? Jeg tænker at jeg skal fryse noget ned bagefter.
    Mvh Thomas

    • Hej Thomas
      Dejligt at læse at du vil lave Oksehalesuppe som gæstemad :-).
      Jeg vil foreslå at du ved dobbelt portion bruger et helt knoldselleri til kogning af selve suppen.
      Du kan efterfølgende se, hvor meget af den anden knoldselleri der skal bruges når oksehalesuppen skal serveres. Men jeg vil tro at en hel knoldselleri, afhængig af størrelsen vil være passende.
      Held og lykke med opskriften :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Leave a Reply to Thomas Oxholm Cancel reply

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>