Påske opskrifter

Påskeopskrifter

Påskerretter

Påsken er det tidspunkt på året, hvor foråret starter med lidt varmere vejr og en masse friske råvarer som lam, stenbiderrogn, ramsløg og meget andet som vi nyder at spise. Rigtig mange hygger sig med familien i påsken med rigtig god og lækker mad, hygge og afslapning. Påsken er forbundet med mange klassiske skønne påskefrokoster, hvor maden betyder rigtig meget. En af det klassiske ting til påskebordet i mange familier er påskelammet eller lammekøllen, som når det langtidssteges bliver fantastisk lækkert og mørt. En hjemmelavet lammerullepølse kan også være forbundet med en dejlig tradition, og smager utrolig dejligt med lidt løg på. Det jeg selv holder utrolig meget af ved en påskefrokost er de mere lette retter som eksempelvis lammet, stenbiderrognen som sammen med bare et hårdkogt æg smager fantastisk godt. Nogle gange kan man spørge sig selv, hvad ens gæster skal have at spise til påskefrokosten? For at hjælpe har jeg derfor samlet en del forskellige retter der kan bruges til påskebordet. Nogle af opskrifterne er meget traditionelle og andre med et tvist, men alle opskrifter kan bruges som de er, eller som inspiration til Jeres påskefrokost. Vi nyder selv rigtig meget at slappe af og få noget godt at spise i påsken. Det betyder også at har vi tid er det i selskab med andre. En enkel påskefrokost menu kan se ud som denne. • Stegte Sild i Lage • Djævleæg og stenbiderrogn • Rejesalat • Porretærte med røget laks • Hjemmelavet hønsesalat • Langtidsstegt lammekølle • Mormorsalat • Koldskål Dessert Man kan sagtens supplere ovennævnte frokostmenu med andre ingredienser eller fjerne nogle af dem, hvis kan tænker at det giver mere mening for ens selv.

Udvalgte påskefavoritter