og

Påske opskrifter

Påskeopskrifter

Påskeretter

Påsken er det tidspunkt på året, hvor foråret starter med lidt varmere vejr og en masse friske råvarer som lam, stenbiderrogn, ramsløg og meget andet som vi nyder at spise.
Rigtig mange hygger sig med familien i påsken med rigtig god og lækker mad, hygge og afslapning. Påsken er forbundet med mange klassiske skønne påskefrokoster, hvor maden betyder rigtig meget.

En af det klassiske ting til påskebordet i mange familier er påskelammet eller lammekøllen, som når det langtidssteges bliver fantastisk lækkert og mørt. En hjemmelavet lammerullepølse kan også være forbundet med en dejlig tradition, og smager utrolig dejligt med lidt løg på.

Det jeg selv holder utrolig meget af ved en påskefrokost er de mere lette retter som eksempelvis lammet, stenbiderrognen som sammen med bare et hårdkogt æg smager fantastisk godt.

Nogle gange kan man spørge sig selv, hvad ens gæster skal have at spise til påskefrokosten?
For at hjælpe har jeg derfor samlet en del forskellige retter der kan bruges til påskebordet.
Nogle af opskrifterne er meget traditionelle og andre med et tvist, men alle opskrifter kan bruges som de er, eller som inspiration til Jeres påskefrokost.

Vi nyder selv rigtig meget at slappe af og få noget godt at spise i påsken. Det betyder også at har vi tid er det i selskab med andre.

En enkel påskefrokost menu kan se ud som denne.

• Stegte Sild i Lage
• Djævleæg og stenbiderrogn
• Rejesalat
• Porretærte med røget laks
• Hjemmelavet hønsesalat
• Langtidsstegt lammekølle
• Mormorsalat
• Koldskål Dessert

Man kan sagtens supplere ovennævnte frokostmenu med andre ingredienser eller fjerne nogle af dem, hvis kan tænker at det giver mere mening for ens selv.

Udvalgte påskefavoritter

Stegte sild i lage

Stegte sild i lage

Julemåneden er i gang og du kan være med til, at lave stegte sild i lage. For mange familier er det noget, der skal være på frokostbordet om søndagen, til jul og til påske. Det samme som med marinerede sild, hvilket er en ligeså vigtig en del af...

Djævleæg – Deviled Eggs

Djævleæg – Deviled Eggs

Djævleæg eller Deviled Eggs kan laves på et utal af forskellige måder. Æggene kan serveres til påske frokosten eller jule frokosten i stedet for almindelige hårdkogte æg. Djævle æg smager skønt som de er eller sammen med sild. Sildene kan både være almindelige...