Seneste indlæg| Gastromad.dk

Helstegt Oksemørbrad

Helstegt Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad i ovn er en lækker og meget nem måde at lave perfekt oksekød på. Sådan får du skøn rosa stegt kød. Du får her den rette guide til tilberedning af oksemørbrad. En stor helstegt oksemørbrad er det ideelle stykke kød til gæstemad. Det er nemt og hurtigt at lave i ovnen eller på grillen. Brun den først på panden, hvorefter den tilberedes færdig i ovnen. Server den lækre helstegte oksemørbrad med Hasselback Kartofler og hjemmelavet Bearnaise Sauce. Når jeg laver en hel oksemørbrad, får den salt og peber, og lidt krydderurter som timian og rosmarin når den brunes på panden. Krydderurterne giver noget lækkert smag til kødet som ligger ovenpå når den steges færdig i ovnen....

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.