Seneste indlæg| Gastromad.dk
Fiske Tacos
Lækre fiske tacos af sprøde stykker fisk med en frisk og spicy mangosalsa og lækker avocado. En skøn opskrift fra det ægte mexicanske køkken hvor smagen af sprød fisk og taco minder om streetfood. Små bløde tacos af majsmel med den sprødeste fisk gør at arbejdet med at lave dem er det hele værd. Fiske taco har vanvittig meget smag af de forskellige ingredienser der passer så godt sammen. Når vi serverer retten, får gæsterne selv lov at samle tacoen og komme det i de ønsker. Det gør nemlig retten ret nem at lave og nemt når man bare kan sætte alle tingene på bordet til sin egen streetfood middag. Jeg er helt vild med alt hvad der begynder med taco og kommer fra Mexico. Grunden er alle de...
Andre vildt gode opskrifter
Salat af tomater og ost
Salat med bagte små cocktailtomater, hvor stilkene stadig sidder på tomaterne er både utrolig dekorativt, og smager afsindig godt. Især når de får...
USA Rejse Kansas City & St. Louis
Mine tænder løb i vand ved tanken om, at næste stop på vores USA tur var Joe´s Kansas City Bar-B-Que. Vi forlod Nebraska, Cornhuskers i ro og mag...
Hvide Asparges med æg og rejer
Nye kogte hvide asparges med smilende æg og små rejer er en perfekt frokost ret. Nye hvide kogte asparges med små nordsø rejer og smilende æg med en...
SaltKartofler – De nemmeste salt kogte kartofler
Her får du en opskrift på hvordan du får en virkelig skøn og nem måde, at tilberede saltkartofler på. Salt kartofler er en rigtig god måde, at...
Rejesalat
Rejesalat er en nem og meget hurtig måde, at lave den perfekte frokostsalat på. Sammen med friske grønne og hvide asparges får den en dejlig frisk...
Oversøisk Vinanmeldelse
Reklame For lidt tid siden modtog jeg et parti oversøiske vine til en anmeldelse på bloggen. Vinene er både hvide, rosé og røde og er produceret i...
USA Rejse South Dakota
Efter de første 4 dage i Nebraska havde vi planlagt, at køre op til Black Hills og Badlands i South Dakota med overnatning i den lille bjergby...
Asparges med Brunet Smør
Hvis du følger med på bloggen har du nok opdaget, at jeg er total bidt af hvide asparges, der ligesom stenbiderrognen har en kort sæson. Sæsonen for...
Ovnstegt Lammekølle
Hvordan er det nu lige man tilbereder den perfekte lammekølle på omkring en time, som er mør? Det er ikke særligt svært, da kernetemperaturen på...
Hasselback Kartofler
Hvad er en af de bedste kartoffelopskrifter? Det må være hasselback kartofler, da de er ekstrem sprøde og lækre. De kan desuden varieres på flere...
Béarnaise Sauce Sous Vide
Bearnaise sauce tilberedt på sous vide metoden gør at den aldrig skiller. Sådan tilbereder man en béarnaise sauce der ikke skiller? I sous viden...
Stenbiderrogn i Vandbakkelser
Små sprøde vandbakkelser med frisk stenbiderrogn og en creme af mascarpone er en perfekt snack eller lille forret med stenbiderrogn som er nem at...
Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.
Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.
Seneste kommentarer