Seneste indlæg| Gastromad.dk

Linsesalat

Linsesalat

En dejlig linsesalat opskrift med bagte hokkaido tern og stegte portobello svampe er en skøn sund salat, som samtidig er nem at lave. Med solsikkekerner og forårsløg får du en lækker fyldig salat af linser. Salaten kan både serveres som tilbehør til andre ting som Ovnbagt laks som HER. Den kan ligeledes bruges til madpakken dagen efter, og holder sig perfekt flere dage i køleskabet. Du kan samtidig bruge andre ingredienser du har liggende i dit køleskab end det som står i opskriften. Opskrift på Linsesalat Linsesalat er en populær og meget sund salat som kan laves med grønne linser eller sorte beluga linser. Begge linse typer kan købes på dåse, og du er derved fri for at koge dem forinden....

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.