Seneste indlæg| Gastromad.dk

Svamperagout

Svamperagout

Svamperagout er en skøn vegetarisk ragout lavet med masser af smagfulde svampe. Svamperagout med tykke pastarør giver en lækker ret med grøntsager. Denne kødløse svamperagout med masser af de lækreste store portobello svampe og karl johan svampe, giver denne grøntsagsragout så meget umami smag, at du ikke aner den, mangler kød. Når der tilmed tilsættes linser og perlespelt tror man at det er en ragout af hakket kød. En fantastisk og meget nem og hurtig pasta ragout at lave. Vegetariske retter er i mit køkken begyndt at fylde mere og mere, og det er utrolig spændende at opdage nye kombinationer af eksempelvis svampe og grøntsager. Flere svampe arter giver denne lækre smag som kan minde om...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.