Seneste indlæg| Gastromad.dk

Bouillabaisse – Opskrift på dejlig franske fiskesuppe

Bouillabaisse – Opskrift på dejlig franske fiskesuppe

Den franske fiskesuppe Bouillabaisse er en fantastisk skøn og kraftfuld suppe fra det sydlige Marseille. Jeg serverer oftest min bouillabaisse med pocherede kartofler, der smager skønt sammen med frisk fisk og skaldyr, sprøde flutes og en rouille til. Rouille kan sammenlignes med den spanske aioli, hvor man i den franske bruger safrantråde og røget paprika, hvilket giver en skøn smag. Aiolien kan godt bruges i stedet for en rouille. Fransk fiskesuppe med rouille fra det sydlige Frankrig er en suppe jeg ville servere som gæstemad i form af en forret, eller hovedret i weekenden. Med både kartofler, fiskestykker og flutes bliver men med sikkerhed mæt, og der kan endda være til næste dag....

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.