Seneste indlæg| Gastromad.dk
Aspargestærte
Skøn og dejlig aspargestærte med sprøde grønne og hvide lækre asparges er en nem og hurtig måde at lave en tærte på. Tærter er noget der er både hurtig og nemt selv at smide sammen, til både aftensmad, frokost eller picnic. Langt de fleste af os har forskellige ingredienser af grøntsager og andet i køleskabet man kan bruge til en hjemmelavet tærte. Når sæsonen for hvide og grønne asparges passer de perfekt i en denne aspargestærte. Den kan selvfølgelig nemt laves udenfor asparges sæsonen med udenlandske grønne, som også er ganske fine. Nogle vil måske synes at det er synd at bruge de smagfulde danske eller tyske grønne til denne opskrift. Men når sæsonen er kort og en tærte får smag af...
Andre vildt gode opskrifter
Kanelsnegle – Bedste opskrift på snaskede snegle
Nem opskrift på kanelsnegle med masser af den lækreste remonce som fyld gør hjemmebagte kanelsnegle i fad dejlige bløde og svampede. Når en...
Aubergineruller i Karry Dahl
Lækre aubergineruller i en karry dahl med den skønneste smag af krydderier, ingefær og lime, som med sikkerhed mætter da daalen er fyldt med linser....
Raita – Indisk Yoghurt Dip
Raita er en skøn kølende indisk yoghurt dip med agurk. Sammen med mynte og koriander smager raita perfekt til de stærkere indiske retter. På mange...
Chuck Flap – Udskæring med ekstrem intens smag
Chuck flap udskæring stammer fra dyrets nakke og har en utrolig skøn marmorering, som giver chuck flap stegen dets helt specielle skønne smag og...
Hasselback Rødbeder
Hasselback rødbeder med lime smag er utrolig lækker som tilbehør til aftensmaden, og opskriften på rødbeder i ovn er virkelig nemt at lave. Jeg...
Perlehønebryst med estragonsauce og svampe
Perlehønebryst med estragonsauce og stegte svampe sammen perlespelt er en nem og meget lækker opskrift på perlehøne med skønne smag. Perlehøne er en...
Hasselback Butternut Squash – Nem opskrift på butternut i ovn
Nem opskrift på hasselback butternut squash, hvor butternut squash som hasselbagt får en lækker sprød overflade og passer perfekt som tilbehør til...
Biryani med Kylling
Biryani opskrift med kylling er en skøn indisk biryani ret med ris og kylling, som sammen med safran bliver utrolig aromatisk. Kylling biryani er en...
Østers med Yuzu og Caviar
Østers er et lækker skaldyr som kan spises natural, eller som i denne østers opskrift med yuzu og teriyaki syltede glaskål og agurkekugler samt...
Laksemousse
Denne laksemousse af røget laks med flødeost er en lille skøn, meget smagfuld og supernem snack og frokostret. Laksemousse kan nemt laves dagen...
Flæskestegssovs – Opskrift på brun sovs til flæskesteg
Sådan laver du den perfekte flæskestegssovs eller brune sovs af den smagfulde sky fra flæskestegen, der giver den helt rette og skønne smag. Jeg...
Confiterede Andelår Sous Vide
Confiterede andelår Sous Vide er en nem måde, at lave sine egne lækre andelår på som smager lige så godt som dem fra dåse. Hvis man kender og er...
Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.
Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.
Seneste kommentarer