Seneste indlæg| Gastromad.dk

Vietnamesisk Pickles

Vietnamesisk Pickles

Vietnamesisk pickles er en lækker og nem lynsyltet kombination af tynde gulerod og kinaradise stave. De passer perfekt til forskellige asiatiske retter og i sandwich. Disse pickles eller syltede grøntsager kan syltes samme dag de serveres. Jeg vil personligt lade dem trække et par dage for at de får lidt mere smag af den skønne syltelage. En pickles a la denne er som sagt super lækkert som tilbehør til flere slags asiatiske retter. De kan sagtens være fra andre steder end Vietnam, selv om de passer disse også passer godt i suppen Pho Ga. Traditionelt i Vietnam kommes vietnamesiske pickles altid i sandwichen Banh Mi. Men til en Thai Karry som denne er de også perfekte, især når der er smæk...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.