Seneste indlæg| Gastromad.dk

Græskar Frikadeller – skønne vegetardeller af butternut

Græskar Frikadeller – skønne vegetardeller af butternut

Veganske græskar frikadeller af hokkaido og kikærter er en perfekt opskrift på sunde vegetar deller med masser af knasende kerner og smag. Hvor nemt kan det være at lave kødfrie frikadeller som endda smager supergodt, og uden jeg følte at der manglede kød? Meget nemmere og hurtigere end jeg havde drømt om at lave en vegetaropskrift. Græskar som hokkaido og butternutsquash er de mest taknemmelige grøntsager eller nærmere sagt bær, at bruge til rigtig meget forskelligt som disse græskarfrikadeller. Opskriften på disse lækre sunde vegetar græskar deller er super nem. Græskarne skrælles og bages indtil de er al dente, med bid i. Derefter de moses groft, hvilket også gøres med kikærterne og det...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.