Seneste indlæg| Gastromad.dk

Kanelsnegle – Bedste opskrift på snaskede snegle

Kanelsnegle – Bedste opskrift på snaskede snegle

Nem opskrift på kanelsnegle med masser af den lækreste remonce som fyld gør hjemmebagte kanelsnegle i fad dejlige bløde og svampede. Når en kanelsnegl opskrift lykkedes første gang bliver jeg selv kisteglad. Især når jeg inden da var sikker på at den skulle afprøves et par gange, da jeg havde pillet lidt ved en mere klassisk opskrift. Sneglene fik den helt rigtige bløde og snaskede fornemmelse. Selve brødet havde smag af de krydderier som jeg ønskede. I remoncen kunne man ane den smule rom jeg havde tilsat til den mørke og kraftige muscovado sukker. Der er selvfølgelig brugt smør i både dejen og remoncen som gør begge dele perfekte, og smager langt bedre. Du kan selvfølgelig udskifte...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.