Seneste indlæg| Gastromad.dk

Flutes

Flutes

Hjemmebagt franske flutes med den perfekte sprøde skorpe og luftige krumme er nemme selv at bage. De er perfekte som tilbehør til både supper, franske gryderetter, tapas, sandwich eller morgenmad som i Frankrig. I Vietnam bruger man sprøde flutes i en traditionel sandwich med indflydelse fra Frankrig som hedder Banh Mi. Samtidig tager det ikke lang tid selv at bage dem. Du kan både lade dejen hæve samme dag, eller natten over. Flutes Opskrift Opskriften på hjemmelavet flutes er med få ingredienser som lige så mange andre bageopskrifter er vand, gær, mel og salt. I denne opskrift er den en rigtig god ide, at bruge proteinrigt mel, som eksempelvis det italienske tipo00. Brødet får en mere...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.