Seneste indlæg| Gastromad.dk
Hvidløgssuppe
Hvidløgssuppe er en utrolig skøn og cremet suppe fra Sydeuropa med en let og delikat smag af hvidløg. Traditionelt findes opskriften både som fransk og spansk hvidløgssuppe. Den spanske version hedder Aîgo Bouido og minder meget om min hvidløgsuppe opskrift. I denne version bruger jeg omkring 45 hele fed hvidløg, hvilket virker som alt for meget. Men når over halvdelen bages i ovnen får man den skønneste delikate og cremede hvidløgssuppe med en let smag af hvidløg. Ikke noget der overdøver ens smagsløg eller får alle kollegaerne dagen efter til at flygte. Hvidløgssuppe opskrift En opskrift på hvidløgssuppe er ret nem at gå til. I alt skal man bruge omkring tre hele hvidløg, hvor...
Søren Willadsen
Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 850 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.
Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.
Andre vildt gode opskrifter
Kyllingebryst på Grill
Kyllingebryst filet er utrolig nem og perfekt at grille, da kødet får den møreste og saftigste smag. Du kan som jeg gør her, smøre dem med pesto og...
Vinanmeldelse af saftige grillvine
Vinanmeldelse af 3 uovertrufne saftige og lækre vine der både kan drikkes som de er eller perfekt til grillen. Jeg er simpelthen forelsket i alle...
Stegt paneret mørksej med tomater og peberfrugt
Stegt mørksej er en verdens klasse fiskeret med en lækker krydret tomat og peberfrugt sovs. Når den lækre mørksej paneres og steges, giver det...
Sommervine Vinanmeldelse
I samarbejde med Vinhuset Topwine i Esbjerg har jeg smagt på 5 forskellige vine der passer rigtig godt til sommermånederne. Vinene er 3 røde og 2...
Nakkekoteletter på Grill
Nakkekoteletter på grill med barbequesauce er den bedste måde at tilberede saftige koteletter på. Du tænker at nakkekoteletter bliver tørre på...
Rabarberkage
Verdens bedste opskrift på nem rabarberkage. Rabarberkage er en nem frugtkage fyldt med de skønneste rabarberstykker i. Server den med vaniljeis,...
Juleopskrifter
Risalamande
Her får du en utrolig sikker og nem opskrift på den bedste hjemmelavede risalamande med lækker smag af vanilje og knasende mandler. Risalamande er...
Ingefærsmåkager
Ingefærsmåkager har en lækker friskhed over sig. Jeg synes, at de er et kærkommen supplement til julens vaniljekranse, pebernødder og brunkager,...
Rødkål Nem og hjemmelavet
Hjemmelavet rødkål smager utrolig godt, og så er det i virkeligheden en meget nem opskrift man kan bruge. Hvor tit laver du din egen rødkål?Måske...
Stegt And
Hvor lang tid skal en and have i ovnen, så den er klar juleaften. Jeg har her en hurtig og nem opskrift til, hvordan man steger en and på, hvor...
Rullepølse
Rullepølse hører til ethvert frokost bord, især i højtiderne som Påske og Jul. Smagen på rullepølser varierer rigtig meget fra fede smagsneutrale...
Ribbensteg
Ribbensteg er jo absolut en klassiker i det danske køkken. Jeg laver den ofte til julefrokosten, hvor jeg enten tilbereder den i ovnen eller på...
Populære opskrifter
Ingen resultater fundet
Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.
Kategorier
- Anmeldelser
- Appetizer
- Bagning
- Desserter
- Drikkevarer
- Efterår
- Eksperimenter
- Fisk og Skaldyr
- Fjerkræ
- Fond
- Forår
- Forretter
- Frokost
- Grill – BBQ
- Grøntsager
- Hovedretter
- Jul
- Lam
- Morgenmad & Brunch
- Nytår
- Okse – Kalvekød
- Oplevelser – Rejser
- Opskrifter
- Påske
- Pasta – Ris
- Pesto-Dressing-Dip
- populær
- Restauranter
- Salater
- Saucer
- Sæson
- Simremad
- Sommer
- Sous Vide
- Supper
- Svinekød
- Syltning – Fermentering – konservering
- Teknik
- Tilbehør
- Urter
- Vildt
- Vin og Spiritus
- Vinter