Seneste indlæg| Gastromad.dk
Pico de Gallo
Pico de Gallo er den mest almindelige og klassiske salsa. Den symboliserer det mexicanske flags farver grøn, hvid og rød. Den passer utrolig godt til eksempelvis Quesadillas taco som DENNE, chili con carne, grillet fisk og kød. Salsaen Pico de Gallo er noget af det nemmeste og hurtigst at lave og du behøver ikke mange ingredienser til den bedste mexicanske salsa. Den kan desuden gemmes i omkring en uge i køleskabet, hvor smagen kun bliver endnu bedre. Salsaer som Pico de Gallo er en vigtig del af det mexicanske køkken, især i tacos hvor den friske smag passer utrolig godt med de øvrige dele. Opskrift på Pico de Gallo De seks ingredienser har vi alle i køkkenet. Jeg har valgt lidt større...
Andre vildt gode opskrifter
Græskarkage – Opskrift på lækker saftig kage med græskar
Græskarkage er en vidunderlig krydret og svampet græskar kage med revet hokkaido, som med orange glasur ovenpå passer perfekt til årstiden. En...
Indbagt Laks – Opskrift med flødeost og spinat
Indbagt laks med spinat blandet op i en lækker cremet flødeost er en fantastisk skøn og nem opskrift på fersk laks indbagt i butterdej med masser af...
Flat Iron Steak- Fra Top Blade Udskæring
Top Blade er et fantastisk smagfuldt stykke kød, der kan skæres ud til to stykker Flat Iron steaks som er det næst møreste stykke kød efter...
Mørbradgryde – Klassisk opskrift på gryderet med svinemørbrad
Mørbradgryde er en utrolig populær og lækker ret som med champignon, bacon, wienerpølser, paprika i og ris til er super nem at lave som hverdagsmad...
Vinanmeldelse af 3 Toscanske Vine
Jeg har denne gang fået fornøjelsen at anmelde tre vine fra Toscana i Italien som udelukkende forhandles af Aavino.dk der ejes af Aslak Arndt....
Chili Sin Carne – Nem og lækker opskrift på grøntsags Chili
Chili sin Carne er en skøn vegetarisk opskrift af Chili con Carne som smager utrolig lækkert og man savner ikke kødet i denne version af chili sin...
Fermenterede Rabarber
Fermenterede rabarber er en super skøn måde at gemme sine rabarber på til senere på året. De smager dejligt syrligt og kan bruges i både det salte...
Japansk fuldblods Wagyu – Tilberedning af ægte wagyu
Wagyu kød er det ultimative stykke oksekød fra Japan som med sin fantastisk marmorering giver wagyu kødet den perfekte smag man skal prøve. Ægte...
Lammeragout med Båndpasta
Super skøn simrer opskrift på Italiensk lammeragout med båndpasta som har masser af smag og den skønneste duft, der passer perfekt til mafalde...
Norditaliensk Vinanmeldelse af høj kvalitet
REKLAME Jeg har igen haft fornøjelsen at få tilsendt 6 forskellige vine fra Lund Vine som jeg har anmeldt. Vinene er alle europæiske eller nærmere...
Krydrede Cajun Rejer – Lækker reje opskrift
Lækre store cajun krydrede rejer som er en skøn og nem opskrift med masser af inspiration fra Louisiana i det sydlige USA. Serveres perfekt som...
Grillet Kulmule med årstidens grøntsager
Grillet kulmule med masser af årstidens skønne grøntsager gør det nemt at tilberede denne fiskeret på og samtidig få masser af smag. I som følger...
Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.
Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.
Seneste kommentarer