Seneste indlæg| Gastromad.dk

Dampede Hjertemuslinger med øl og kål

Dampede Hjertemuslinger med øl og kål

Hjertemuslinger dampet i øl med savoykål er en perfekt måde at tilberede disse skønne muslinger på. De er mindre end blåmuslinger men har masser af skøn smag. Selv om hjertemuslinger er lidt mindre end mange andre muslinger er de proppet med den skønneste smag, og passer utrolig godt i en gryderet med en dejlig hjemmelavet Tagliatelle til. Øl af typen ale og den dejlige anissmag fra fennikel sammen med smagen af hjertemuslinger er et perfekt match der går rigtig godt i spænd. Jeg sauterede løg og hvidløg i lidt god krydderbacon, der giver hele retten noget dybde. De sidste par minutter inden retten serveres tilsætter jeg lange stykker af savoykålblade der falder lidt sammen når de varmes...

læs mere

Andre vildt gode opskrifter

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du over 800 gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.