ForsideFrokostRibbensteg

Kommentarer

Ribbensteg — 5 kommentarer

  1. Hej Kristian, så vidt jeg ved, er pointen med at ‘koge’ sværen først, at den åbner sig, så det bliver lettere at få salt ned i rillerne.
    Vh Jens

    • Hej Tonny
      Jeg tænker at du skal give ribbenstegen omkring 3 timer ved 95 – 100 grader almindelig oven. Dette afhænger af stegens størrelse. Hvis den er lille omkring 1 kg. skal den muligvis have mindre tid. Undervejs tjek kernetemperaturen om den er mellem 60 – 65 grader for at den har nok. Inden du tager den ud så skru op for varmen til 250 grader for, at gøre sværene sprøde.
      Bedste hilsner
      Søren

Leave a Reply to Tonny Bonne Cancel reply

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>