Saltede mandler
Saltede mandler er en let og nem snack man selv kan lave. Jeg har lavet den her på to måder. En version med fransk havsalt og en anden version med salt og spansk røget paprika. Den røgede version af saltede mandler giver en ekstra røget smag til mandlerne. De er utrolig nemme selv at lave og som i mine opskrifter kan varieres på forskellige måder. Når jeg laver mine saltede mandler er det rigtig svært at holde fingrene fra dem, da de smager utrolig godt.
Saltede mandler er en super lækker snack du kan bruge når du får gæster eller bare når det skal hygges lidt.

Saltede mandler
Saltede mandler er en super lækker snack du kan bruge når du får gæster eller bare når det skal hygges lidt.
Udskriv
Pin
BedømRet: Opskrift, Appetizer, Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal: 200 gram
Ingredienser
Saltede mandler
- 200 g. mandler med skind
- 3½ spsk fransk havsalt eller groft salt
- 2 dl. vand
Mandler med røget paprika
- 200 g. mandler med skind
- 3½ spsk fransk havsalt eller groft salt
- 2 dl. vand
- 1½ spsk spansk røget paprika kan købet i specialbutikker
Sådan gør du
- Kog vandet med saltet i til saltet er opløst.
- Tilsæt mandlerne og lad det koge op igen.
- Hvis det er paprika mandler tilsættes paprikaen efter, at saltet er opløst.
- Tag gryden af varmen og lad det stå med låg på i 15 minutter.
- Si derefter vandet fra og hæld mandlerne ud på en bageplade.
- Sæt dem i ovnen i 20 minutter ved 150 grader.
- Tjek dem undervejs.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af inden du begynder at spise af dem.
Noter
Saltede mandler kan holde sig i 1 - 2 uger i en lufttæt beholder. Men husk, at de skal være kølet helt ned inden de kommes i en beholder.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!