og

Super Bowl XLVII

af | 28. jan 2013 | Opskrifter

Super Bowl 2013 Baltimore Ravens vs. San Francisco 49ers løber af stablen søndag nat mellem 3 og 4 februar 2013, hvor der selvfølgelig kræves amerikansk mad. Jeg vil de næste par dage udgive to indlæg om traditionelle retter fra henholdsvis San Francisco og Baltimore. Retterne er Hangtown Fry, fra San Francisco og Baltimore Crab Cakes, fra Baltimore. Hvad skal du lave af en mad til matchen?

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

7 Kommentarer

 1. Ellen

  Jeg har forberedt en gang bacon cream chees roll-ups, som kommer på bloggen en af dagene. Det er så hyggeligt at læse amerikanske madblog her op til Super Bowl. De er fyldt med ægte hygge-mad.

  Svar
  • Søren

   Glæder jeg mig til, at læse om 🙂
   /Søren

   Svar
   • Marc Dam

    Mmmmm… Lyder lækkert… God kamp…

    Svar
 2. Marc Dam

  Jeg skal lave mad til 5 gutter 3stk 49’r og 2 ravens fans, der blir serveret crabcakes til forret og til hovedret pulled pork med coleslaw og det blir serveret som burgere, hjemmebagte boller selvfølgeligt, dessert blir brownies ala barber og bananas creampie, til natmad/ halfway blir der hjemmemarrinerede “VERY” hotwings og Mac’n cheese og der blir igennem hele aftenen serveret cheesey nachos med guacamole og masser af popcorn…

  Svar
  • Søren

   Super menu i rette ånd :-). God kamp herfra.
   /Søren

   Svar
 3. Elsebeth

  Der er stor forskel på crabcakes, som laves med krabbekød, og crapcakes, som må siges at være møg- eller lortekager!

  Svar
  • Søren

   Tak for VINKET, da det ville have været noget CraP, såfremt det ikke var en total fejl 40, der havde gjort mig blind ;-).

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!