ForsideOpskrifterSyltede kirsebær

Kommentarer

Syltede kirsebær — 13 kommentarer

    • Hej Ane
      De kan holde sig mindst et år hvis ikke mere. Jeg har stadig et glas fra sidste år, som smager fint.
      De har stået i køleskabet.
      Bedste hilsner
      Søren

  1. Hej
    Jeg forstår ikke fremgangsmåden.
    Skal kirsebærrene ikke varmes op sammen med lagen eller? Det er nok bare mig der kludre men nu har jeg læst det 5 gange og jeg forstår det ikke 😂

    Mange hilsner Tina

    • Hej Tina
      Det er helt okay :-).
      Kirsebærene skal IKKE varmes op. Jeg skriver nederst i opskriften, at kirsebærene kommes i et sylteglas og den afkølede syltelage hældes over.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. det er så vigtigt, at der forklares tydeligt og klart. sjældent har jeg set noget så uklart og har nu måttet lave det efter bedste mening.
    glæder mig dog til at smage resultatet af denne syltning, som helt sikkert ikke er foregået efter beskrivelsen.
    Sisser

    • Hej Else
      Det er da helt rigtigt det et koriander frø, som ikke er grønne. Jeg må have tænkt på kardemomme kapsler 😄.
      Tak for din kommentar.
      Bedste hilsner
      Søren

    • Hej igen Else
      Det er mig der sidder og tage helt fejl. Jeg havde brugt fire hele grønne kardemommekapsler, og IKKE koriander frø. Det er nu rettet i opskriften :-).

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen