Tour de France 2013

af | 25. jun 2013 | Hovedretter, Opskrifter, Simremad

Tour de France 2013 starter på Korsika lørdag d. 29 juni 2013 i Porto-Vecchio og slutter som altid i Paris søndag d. 21 juli 2013.

 

Ruten er i år på 3.479 km. Noget længere end Team Rynkebys rute :-). Desværre har Team Saxo-Tinkoff ikke nogen danskere med i år, men jeg håber alligevel på en god placering for holdet.

 

Løbets ottende rute foregår i Provence, hvor en af mine franske egne yndlingsretter stammer fra. Daube, som er en fantastisk simreret, om jeg typisk laver i efterår og vintermånederne, men den skal fremhæves her til årets Tour de France.

Daube med kartoffelmos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med et ønske om en god Tour de France her fra GASTROmad :-).

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!