Tour de France

af | 28. jun 2012 | Fisk og Skaldyr, Opskrifter

Årets Tour de France 2012 starter den 30 juni 2012 i Liege, Belgien og slutter som altid i Paris 3 uger senere, den 22 juli 2012.

 

Ruten i år har 9 flade etaper, 4 mellem bjerg etaper, 5 bjerg etaper, 2 enkeltstart og 1 prolog. Rytterne får i alt 2 hvile dage. Turen er i år på 3.497 km, hvilket der skal noget brændstof til. Det bliver samtidig spændende, at se hvilken placering Team Saxo Bank / Tinkoff Bank.

 

Eftersom de starter i Belgien er det mest nærliggende, at serverer en gang dampende Moules Marinères med Pommes Frites og hjemmerørt mayonnaise til, mens rytterne kører prologen Liège til Liège.

Opskriften kan du ser her.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!